Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Strigăte de bucurie din vestiarul Universităţii Cluj! Alex Chipciu a explicat pe înţelesul tuturor: "Suntem martalogi, nu petrecem, dar acum s-au băgat şi nişte manele" :)

Strigăte de bucurie din vestiarul Universităţii Cluj! Alex Chipciu a explicat pe înţelesul tuturor: "Suntem martalogi, nu petrecem, dar acum s-au băgat şi nişte manele" :)

U Cluj

Comentarii

Mijlocaşul Universităţii Cluj, Alex Chipciu, a oferit o primă reacţie, după victoria contra Petrolului Ploieşti, scor 2-0, în Superligă.

Cum a explicat Alex Chipciu petrecerea din vestiarul Universităţii Cluj, după victoria cu Petrolul Ploieşti

Universitatea Cluj a învins duminică, în deplasare, scor 2-0, formaţia Petrolul Ploieşti în etapa a 4-a din Play-out-ul Superligii. Clujenii au deschis scorul repede, în minutul 10, prin Chipciu, iar în minutul 16 Nistor a stabilit scorul final.

La final, Alex Chipciu a explicat pe înţelesul tuturor atât meciul de la Ploieşti, cât şi strigătele de bucurie din vestiarul echipei antrenate de Ovidiu Sabău. 

"E frumos când câştigi. Ok, dacă dai gol, e şi mai frumos, dar clar voiam să câştigăm. Eram într o situaţie puţin cam dificilă dacă nu luam puncte în seara asta.

Păi, la fotbal dacă nu e luptă ce poate să fie? Sunt echipe în România? Ce, e Manchester City prin România? Sunt doar câteva echipe în lumea asta care joacă cu mingea mai mult şi celelalte echipe se luptă. Şi în viaţă dacă nu te lupţi ce faci? E uşor? Nu e uşor. 

Şi noi am luptat, era viaţa noastră pusă în joc. Avem o grămadă de suporteri în spatele nostru, o echipă cu istorie şi nu puteam să jucăm baraj să retrogradăm. Doamne fereşte!

(n.r. - din vestiar se auzeau strigăte de bucurie) De regulă noi nu prea petrecem aşa după victorii, suntem martalogi ca entuziasm, dar acum s au băgat şi nişte manele, cum ne place nouă,românilor (n.r. - zâmbeşte)", a declarat Alex Chipciu. 

În urma acestei victorii, ardelenii sunt pe locul 12, cu 23 de puncte, iar prahovenii sunt pe locul opt, cu 27 de puncte.

 

Afla mai multe despre: alex chipciupetrolul ploiesti u cluj 0-2 

viewscnt
Articole similare