Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Viorel Moldovan l-a criticat pe Dan Petrescu după meciul cu Sepsi. ”Orice face arbitrul, ţie nu îţi convine”

EXCLUSIV | Viorel Moldovan l-a criticat pe Dan Petrescu după meciul cu Sepsi. ”Orice face arbitrul, ţie nu îţi convine”

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu a fost nemulţumit de arbitrajul de la partida dintre CFR Cluj şi Sepsi, din etapa cu numărul patru din play-off-ul Superligii.

”Bursucul” a conisderat că, elevii săi au fost privaţi de trei lovituri de la 11 metri, cu toate că CFR a reuşit să întoarcă scorul şi să se impună cu 2-1. Graţie acestei victorii, clujenii s-au apropiat la doar un punct de liderul Farul, care are şi un meci mai puţin disputat.

”Orice face arbitrul, ţie nu îţi convine”

”Nu mai judeci bine dacă pleci cu idei preconcepute. Orice face arbitrul respectiv ţie deja nu îţi convine! Revendici nişte faulturi superficiale, dar dacă tu eşti concentrat doar pe arbitraj le vezi altfel, le dai o altă dimensiune. Da, e o tactică...”, a declarat Viorel Moldivan în cadrum emisiunii Sport Report.

”El se încarcă mult cu chestia asta şi îşi caută pe cineva în care să dea, ca să elimine toate tensiunile. Câteodată are dreptate, dar de multe ori nu. Asta am văzut si la Mircea Lucescu. Marii antrenori de la noi se pare că au chestia asta. Să se descarce pe arbitrii este şi o tactică, cred eu. Nu ştiu cat de simpatic te face în faţa arbitrilor. Totuşi, sunt şi ei nişte oameni. Nu sunt roboţi”, a adăugat Andrei Vochin.
 
Dan Petrescu a fost avertizat cu cartonaş galben în minutul 41 al partidei, după ce a cerut o lovitură de pedeapsă pentru echipa sa.
 
 

Afla mai multe despre: moldovandan petrescucfrvochin 

viewscnt
Articole similare