Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Billie Jean King Cup: România a pierdut întâlnirea cu Slovenia şi a ratat şansa de a ajunge la turneul final al competiţiei

Billie Jean King Cup: România a pierdut întâlnirea cu Slovenia şi a ratat şansa de a ajunge la turneul final al competiţiei

Tenis

Comentarii

România a pierdut întâlnirea de la Koper cu Slovenia, scor 2-3, şi a ratat astfel şansa de a ajunge la turneul final al Billie Jean King Cup. Sâmbătă dimineaţă, româncele conduceau cu 2-0.

Ca urmare a înfrângerii de la Koper, România va juca în play-off-ul competiţiei.

Duminică, echipa Irina Bara/Monica Niculescu a fost învinsă de perechea Kaja Juvan/Tamara Zidansek, scor 4-6, 6-2, 6-4, în două ore şi 44 de minute. Meciul a început sâmbătă, dar a fost suspendat atunci în primul set, din cauza ploii.

Vineri, Ana Bogdan, locul 58 WTA, a învins-o pe Kaja Juvan, numărul 121 mondial, scor 3-6, 6-3, 6-4, şi Jaqueline Cristian (180 WTA) s-a impus în faţa Tamarei Zidansek (102 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-3.

Sâmbătă, Ana Bogdan a fost învinsă de Tamara Zidansek, scor 3-6, 7-6 (4), 7-5, iar Jaqueline Cristian a pierdut, scor 2-6, 4-6, în faţa sportivei Kaja Juvan.

Afla mai multe despre: billie jean king 

viewscnt
Articole similare