Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec, exemplu pentru puştii lui Hagi. Cum l-a uimit pe Gică Popescu în timpul unui antrenament | EXCLUSIV

Denis Alibec, exemplu pentru puştii lui Hagi. Cum l-a uimit pe Gică Popescu în timpul unui antrenament | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Denis Alibec (32 de ani) impresionează în acest sezon la Farul Constanţa, fiind unul dintre cei mai buni marcatori din campionat.

Denis Alibec, exemplu pentru puştii lui Hagi. Cum i-a uimit pe cei de la Farul în timpul unui antrenament | EXCLUSIV 

Denis Alibec a fost una dintre achiziţiile importante. Atacantul naţionalei României are 11 goluri pentru Farul Constanţa, în acest sezon, iar fotbalistul de 32 de ani are o convenţie cu "Regele", prin care poate fi lăsat să plece liber de contract, în vară, dacă va primi o ofertă bună din străinătate. 

Alibec impresionează în acest sezon la Farul Constanţa, fiind unul dintre cei mai buni marcatori din campionat.

Gică Popescu a recunoscut că a rămas uimit de atitudinea pe care o are Alibec la Farul. Aceste dă dovadă de disponibilitate la efort la antrenamente: ”Nu l-am văzut niciodată să fie atât de pozitiv”, a spus Gică Popescu. 

”Denis Alibec şi oricare jucător de la Farul care va primi o ofertă din străinăte, ne gândim în primul rând la binele jucătoruluu, pentru a merge în străinătate, a câştiga sume importante de bani.

(n.r. Alibec, pasul câtre vest) De ce nu, este încă foarte tănâr, uitaţi-vă la jucătorii de afară care au jucat până spre 40 de ani. Arată foarte bine din punct de vedere fizic, eu nu l-am văzut niciodată să fie atât de disponibil la efort, să alerge atât de mult, să fie atât de pozitiv la antrenamente. 

Eu m-aş bucura să rămână la noi, să aibă aceleaşi evoluţii pozitive, aceeaşi poftă de joc, acesta este şi meritul antrenorului”, a declarat Gică Popescu pentru Orange Sport. 

Conform bilanţului financiar, Farul are cel mai mic buget salarial dintre echipele din play-off-ul Superligii, cu 4.7 milioane de euro, în timp ce CFR Cluj conduce topul, cu 11 milioane de euro. 

  • Denis Alibec a jucat la numeroase echipe de-a lungul carierei. El a evoluat rând pe rând la Mechelen, Inter, Viitorul (actuala Farul), Bologna, Astra, FCSB, Kayserispor, CFR Cluj, Atromitos şi acum Farul Constanţa.

Pentru echipa naţională, Alibec a strâns 29 de selecţii şi a marcat trei goluri.

Mutare spectaculoasă! Primul transfer din vară pregătit de Gică Hagi în atac la Farul Constanţa: "Îl vrem un an" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: denis alibecfarul 

viewscnt
Articole similare