Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutare spectaculoasă! Primul transfer din vară pregătit de Gică Hagi în atac la Farul Constanţa: "Îl vrem un an" | EXCLUSIV

Mutare spectaculoasă! Primul transfer din vară pregătit de Gică Hagi în atac la Farul Constanţa: "Îl vrem un an" | EXCLUSIVgalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Preşedintele Farului Constanţa, Gică Popescu, a anunţat intenţia clubului pentru sezoanele următoare. "Marinarii" vor să se bată la titlul Superligii în fiecare an, iar pentru acest parcurs au nevoie de atacantul pentru care girează Gică Hagi. În vară, Farul va negocia "la sânge" pentru a obţine, din nou, semnătura unui fotbalist de naţională.

Se anunţă negocieri importante în vară! Atacantul pe care Gică Hagi îl vrea lângă Denis Alibec şi Adrian Mazilu

Farul Constanţa continuă să se îndrepte spre titlul Superligii, cu echipa făcută de Gică Hagi şi în care nici măcar anumite persoane din Constanţa n-au crezut.

Transferurile realizate cu atenţie de "Rege" au adus-o pe primul loc pe Farul, cu cel mai bun atac din campionat, iar pentru a avea măcar o prestaţie onorabilă în Europa şi pentru a-şi atinge obiectivele în competiţiile naţionale Gică Hagi nu vrea să destrame tripleta din atac: Denis Alibec - Louis Munteanu - Adrian Mazilu. 

În acest moment, Louis Munteanu este doar împrumutat de la Fiorentina, care a plătit 1.7 milioane de euro pentru el, în 2020, doar pentru a-l ţine la Primavera. 

Însă, planurile la malul mării sunt făcute deja. Gică Hagi îşi forţează norocul în vară şi vrea să-i propună Fiorentinei să-l mai lase pe atacantul de 20 de ani sub formă de împrumut şi în sezonul 2023-2024. 

Gică Popescu a oferit detalii despre ceea ce ar putea fi primul transfer important al Farului Constanţa, înaintea stagiunii următoare. 

"Louis a venit şi ne-a ajutat foarte mult, a avut evoluţii foarte bune şi de aceea este normal să ni-l dorim încă un an la noi. Cred că dacă s-ar materializa acest lucru, ar fi benefic pentru ambele părţi. 

Fiorentinava avea un jucător care va juca în cupele europene sezonul viitor, joacă la o echipă care se va bate an de an pentru câştigarea titlului, la echipa care a dominat acest sezon", a declarat Gică Popescu pentru Orange Sport. 

  • 21 de meciuri, 5 goluri şi 5 pase decisive sunt cifrele lui Louis Munteanu, la Farul Constanţa, în acest sezon. 

Transformarea lui Louis Munteanu în Italia l-a mirat pe Gică Hagi

"Pe Louis Munteanu îl ajutăm, s-a născut să marcheze goluri, mereu a marcat la noi, la loturi, arată foarte bine. A venit schimbat total în bine la Fiorentina, în bine. Cum a venit Ianis, a venit şi el. Arată foarte bine", spunea Gică Hagi despre Louis Munteanu. 

Deşi mai are contract cu Fiorentina, perspectivele lui Louis Munteanu la echipa din Serie A nu sunt îmbucurătoare. Timp de doi ani şi jumătate a jucat doar la Primavera, iar dacă va fi chemat înapoi de italieni îi va avea concurenţi pe post pe: Luka Jovic, Christian Kouame sau Arthur Cabral. 

Afla mai multe despre: gica hagilouis munteanutransfer farul constantatransfer gica hagilouis munteanu fiorentinaloius munteanu farul constanta 

viewscnt
Articole similare