Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mega-afacerea făcută de Hagi la Farul! "A venit pe 7.000 de euro, iar la CFR Cluj cerea 20.000 de euro. Trebuie să stea în teren 90 de minute"

Mega-afacerea făcută de Hagi la Farul! "A venit pe 7.000 de euro, iar la CFR Cluj cerea 20.000 de euro. Trebuie să stea în teren 90 de minute"

Farul Constanța

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, consideră că Gică Hagi a realizat o afacere bună, la începutul acestui sezon. Fostul fotbalist intuieşte că l-a convins pe "cel mai important" jucător de la Farul Constanţa cu un salariu cu mult mai mic faţă de echipele la care a fost legitimat de-a lungul ultimilor ani.

Gică Hagi a făcut echipă de titlu în Superligă la Farul Constanţa

La începutul acestui sezon, Gică Hagi a propus noi tineri în fotbalul românesc, iar, în aceeaşi măsură, i-a strâns pe foştii săi fotbalişti, pe care i-a convins să se alăture Farului Constanţa. 

Denis Alibec a fost una dintre achiziţiile importante. Atacantul naţionalei României are 11 goluri pentru Farul Constanţa, în acest sezon, iar fotbalistul de 32 de ani are o convenţie cu "Regele", prin care poate fi lăsat să plece liber de contract, în vară, dacă va primi o ofertă bună din străinătate. 

Însă, Basarab Panduru a subliniat faptul că Gică Hagi s-a folosit de abilităţile sale, dar şi de faptul că a mai lucrat cu Denis Alibec, pentru a-l convinge să accepte un salariu mai mic faţă de cât a câştigat, în ultimii ani, la Kayserispor sau CFR Cluj. 

  • 70.000 de euro lunar câştiga Alibec în perioada Kayserispor. După ce a fost împrumutat la CFR Cluj, ardelenii au acoperit salariul său cu 30.000 de euro, iar restul a fost plătit de clubul turc. 

"Jucătorii şi rezervele Farului sunt peste jucătorii şi rezervele Craiovei? Nu! Poţi să dai şi bani mulţi şi... Am văzut cu Alibec. Poate veni pe 5.000 - 7.000, dar dacă se ducea la CFR cerea 15.000 - 20.000, nu? Ştie că acolo... Toţi jucătorii de la CFR primesc mai mulţi bani decât merită la un moment dat. Dacă se duc în altă parte, acceptă 5.000, 7.000, dar la FCSB şi CFR Cluj se acceptă 15.000, 20.000. Asta e diferenţa. Nu înseamnă că-i merită", a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport. 

  • Conform bilanţului financiar, Farul are cel mai mic buget salarial dintre echipele din play-off-ul Superligii, cu 4.7 milioane de euro, în timp ce CFR Cluj conduce topul, cu 11 milioane de euro. 

Denis Alibec a revenit la forma sa bună: "E cel mai important jucător de la Farul Constanţa"

De asemenea, Basarab Panduru a evidenţiat şi aspecte din jocul lui Denis Alibec, care ar putea deveni, din nou, campion al României, la 32 de ani. 

"Alibec este jucătorul care trebuie să stea în teren 90 de minute. E cel mai bun an al lui Alibec din toate timpurile. Niciodată Alibec n-a jucat 2.252 de minute. Cel mai mult a jucat în sezonul 2015-2016, 2188 de minute, care însemnau cam 24 de jocuri. Până la 32 de ani, toată viaţa lui 24 de jocuri a jucat cel mai mult. Deci 25 de meciuri titular, 25 de meciuri rezervă.

Anul ăsta are deja 2252 de minute, 11 goluri şi e tot jocul lui pe care-l face pentru coechipieri. Sunt meciuri în care le-a pasat doar colegilor, i-a pus în situaţii de a marca goluri. E cel mai important jucător al lor. Uneori, evoluţiile bune ale lui Louis Munteanu şi Mazilu i se datorează lui Alibec", a mai spus expertul Orange Sport. 

”L-ai avut pe Alibec şi ai zis că nu e bun. Acum te plângi pe la conferinţe”. Vochin nu are milă de Dan Petrescu. Mesaj de la distanţă

Afla mai multe despre: gica hagifarul constantabasarab pandurufarul constanta superligadenis alibecdenis alibec cfr cluj 

viewscnt
Articole similare