Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gheorghe Mustaţă, înainte de Steaua - Dinamo: ”Vor fi mai mulţi dinamovişti în Ghencea!”. Mesaj dur şi pentru Marius Lăcătuş

Gheorghe Mustaţă, înainte de Steaua - Dinamo: ”Vor fi mai mulţi dinamovişti în Ghencea!”. Mesaj dur şi pentru Marius Lăcătuş

Fotbal

Comentarii

Liderul Peluzei Nord de la FCSB, Gheorghe Mustaţă, anunţă că vor fi mai mulţi dinamovişti la derby-ul Steaua - Dinamo, programat peste cinci zile, în Liga 2.

Meciul dintre Steaua şi Dinamo este programat marţi, 18 aprilie, de la ora 19:00, în Ghencea, contând pentru etapa a 4-a a play-off-ului din Liga 2.

  • Steaua - Dinamo va fi transmis ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Gheorghe Mustaţă, despre Marius Lăcătuş: ”Prea a început să vorbească aiurea!”

Gheorghe Mustaţă vine cu un scenariu total surprinzător: în Ghencea, dinamoviştii for fi mai mulţi decât steliştii. Până joi, s-au vândut peste 15.000 de bilete pentru ”Marele Derby” şi se aşteaptă ca cifra să ajungă undeva la 18.000, ceea ce ar egala asistenţa de la derby-ul Dinamo - Steaua, din sezonul regulat.

Ce naiba aţi mai descoperit voi la meciul CSA-Poli Iaşi? Nu aţi descoperit nimic! Ăia sunt toţi, iar Marius Lăcătuş le tot cântă în strună. Însă, aş vrea să îi văd eu pe ei ce vor spune şi după meciul cu Dinamo? Ăia de la Dinamo vor veni mulţi de tot şi o să vedeţi că vor fi mult mai mulţi ca ei pe Ghencea. În halul ăsta a ajuns stadionul din Ghencea?

Iar pe mine chiar că mă doare că stadionul casei noastre a ajuns să fie dominat de dinamovişti. Păi, când vreodată stadionul din Ghencea era dominat de dinamovişti dacă era Peluza Nord acolo?”, a declarat Gheorghe Mustaţă, conform prosport.ro.

În acelaşi timp, liderul Peluzei Nord de la FCSB a ţinut să-l ”amendeze” şi pe Marius Lăcătuş, cel care acum nu s-ar mai plasa în nicio ”tabără” în acest ”război” dintre CSA şi FCSB, spre dezamăgirea suporterilor formaţiei din Superligă.

”Revenind la Marius Lăcătuş, ce ar mai putea să comentăm? Pentru noi Marius Lăcătuş este şi va rămâne pentru totdeauna legenda Stelei, dar prea a început să vorbească aiurea în ultimul timp, iar suporterii sunt total dezamăgiţi. Pe zi ce trece Marius Lăcătuş începe să ne dezamăgească crunt.

A uitat ce spunea prin 2015? De cine vorbea el că e Steaua? Unde era pe atunci echipa lui Talpan? Unde a antrenat şi Marius Lăcătuş şi unde a făcut performanţă? Dar oare a uitat ce i-au făcut cei de la Sud după ce a ratat promovarea? Noi, cei de la Nord niciodată nu îl vom înjura pe Marius Lăcătuş, însă acest om a ajuns să se contrazică singur în declaraţii şi e mare păcat”, a completat Gheorghe Mustaţă.

Afla mai multe despre: gheorghe mustatamarius lacatussteaua-dinamo 

viewscnt
Articole similare