Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haosul provocat de Garita la FC Argeş ia amploare. ”Ne-a cerut asta, dar să îi fie foarte clar”. Marius Croitoru, implicat: ”Vă rog să îi puneţi această întrebare”

Haosul provocat de Garita la FC Argeş ia amploare. ”Ne-a cerut asta, dar să îi fie foarte clar”. Marius Croitoru, implicat: ”Vă rog să îi puneţi această întrebare”

FC Argeș

Comentarii

Arnold Garita (27 de ani) primeşte noi veşti din partea conducerii clubului FC Argeş. Atacantul a provocat un scandal uriaş în cadrul echipei şi va fi sancţionat ca atare, dar nu va primi nici ceea ce a încercat cu toată această situaţie, anume rezilierea contractului.

Arnold Garita a fost exclus din lotul celor de la FC Argeş pe perioadă nedeterminată, probabil până la finalul sezonului, după cum a anunţat şi un oficial al clubului.

Dar asta nu este tot. Fotbalistul care a avut un act de indisciplină în această săptămână mai primeşte o lovitură.

Haos la FC Argeş! Scandalul provocat de Garita ia amploare. ”Ne-a cerut asta, dar să îi fie foarte clar”. Marius Croitoru, implicat şi el: ”Vă rog să îi puneţi această întrebare”

Sponsorul lui FC Argeş, Viorel Tudose, a transmis categoric faptul că Garita nu va fi lăsat să plece de la FC Argeşe liber de contract de la FC Argeş, aşa cum intenţiona jucătorul, ci doar în schimbul unei sume de transfer.

Contractul atacantului camerunez cu formaţia din Trivale expiră la finalul sezonului 2023-2024.

Mai mult, Tudose a punctat faptul că Arnold Garita ar fi în urmă şi cu pregătirea fizică, iar cauza s-ar afla şi la Marius Croitoru, primul antrenor al piteştenilor din acest sezon.

”Cu Garita, lucrurile sunt foarte clare. După acest incident el ne-a cerut rezilierea contractului cu FC Argeş. Nu i-am dat-o şi nici nu i-o vom da. Asta să îi fie foarte clar.

El nu o să plece de la FC Argeş liber de contract, aşa cum vrea. Garita este jucătorul nostru până la data de 30 iunie 2024.

Iar dacă nu doreşte să îşi ducă contractul la final, atunci o să îl sancţionăm. El este exclus acum din lot până când staff-ul tehnic va considera de cuviinţă.

Îi vom pune la dispoziţie în perioada următoare tot ce îi trebuie ca să se antreneze separat. A avut la antrenamente un schimb mai neortodox de replici cu un coleg de al său, nu a fost bătaie.

Dar pentru mine nici nu mai contează. A produs tot un act de indisciplină şi trebuie să suporte consecinţele. Repet: Garita nu o să fie lăsat să plece de la FC Argeş liber de contract.

Avem pe masă un raport din partea staff-ului, iar Garita este total nepregătit fizic. De ce e aşa? Vă rog să îi puneţi această întrebare fostului nostru antrenor, Marius Croitoru.

Ce sumă am vrea pe Garita? Nu ne-am gândit momentan la o sumă anume, deoarece nu ni l-a solicitat nimeni pe Garita. Despre ce să vorbim, dacă nu îl vrea nimeni?

Dacă totuşi îl doreşte cineva, noi aşteptăm o ofertă concretă. În funcţie de ce ofertă vom primi vom vedea şi ce bani dorim”, a declarat Viorel Tudose, conform ProSport.

Arnold Garita a jucat 34 de meciuri în toate competiţiile pentru FC Argeş şi a dat nouă goluri şi o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: garitafc argesmarius croitoru 

viewscnt
Articole similare