Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru, anunţ de ultimă oră despre Arnold Garita! Pentru ce echipă va juca în a doua parte a sezonului: ”Aşa este în acest moment” | EXCLUSIV

Marius Croitoru, anunţ de ultimă oră despre Arnold Garita! Pentru ce echipă va juca în a doua parte a sezonului: ”Aşa este în acest moment” | EXCLUSIV

FC Argeș

Comentarii

Dorit de mai multe formaţii, atât din Superligă, cât şi din afara României, lui Arnold Garita (27 de ani) i-a fost decis viitorul de către cei de la FC Argeş. Antrenorul Marius Croitoru (42 de ani) a făcut un anunţ de ultim moment în legătură cu atacantul.

În ultimul sezon, FC Argeş reuşea cele mai mari performanţe de după revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, calificându-se în play-off-ul Superligii şi în semifinalele Cupei României.

În acest sezon, Andrei Prepeliţă avea obiectivul de a egala măcar reuşitele din ultima stagiune, dacă nu chiar să le surclaseze, în ciuda faptului că lotul a suferit schimbări majore în vară.

Parcursul trupei din Trivale a fost, până acum, semnificativ mai modest decât în anul trecut, însă piteştenii au avut parte măcar de un mare succes pe gazon, prin transferul lui Arnold Garita.

”Garita este netransferabil în acest moment”

Atacantul de 27 de ani a impresionat pe tot parcursul stagiunii şi a atras atenţia unor echipe importante din Superligă, dar şi unor formaţii din străinătate.

În condiţiile în care Gigi Becali a afirmat public că şi-ar dori să îl aducă la FCSB pe atacantul camerunez, se zvonea că Garita nu va mai îmbrăca tricoul lui FC Argeş din această iarnă.

Totuşi, într-un interviu cu Orange Sport, Marius Croitoru a dezvăluit că viitorul atacantului de 27 de ani a fost decis de conducerea lui FC Argeş, notând că acesta va continua în Trivale cel puţin până în vară.

Marius Croitoru, anunţ de ultim moment despre Arnold Garita

În momentul de faţă, până în vara, nu mai pleacă nimeni. Garita e netransferabil în acest moment”, a declarat Marius Croitoru, pentru Orange Sport.

În contextul în care are obiectivul de a încerca să ducă echipa în play-off, tehnicianul lui FC Argeş a adus întăriri în această iarnă, rezolvând deja şapte transferuri.

Singurul român care s-a alăturat piteştenilor este Andrei Tîrcoveanu, în timp ce Zorhan Bassong, Mario Zebic, Brendon Lucas, Facundo Rizii, Boubacar Hanne şi Mimito Biai au sosit la Argeş din diverse campionate străine.

S-a discutat atât de mult despre viitorul lui Arnold Garita, încât transferul său a devenit subiect de glumă pentru jucătorii lui FC Argeş.

Afla mai multe despre: arnold garita 

viewscnt
Articole similare