Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul căpitan al lui Dinamo îi ia apărarea lui Deian Sorescu: ”Nu trebuie să îl acuzăm. E un pas în faţă pentru el”

Fostul căpitan al lui Dinamo îi ia apărarea lui Deian Sorescu: ”Nu trebuie să îl acuzăm. E un pas în faţă pentru el”

FCSB

Comentarii

Deian Sorescu (25 de ani), fost jucător şi căpitan al lui Dinamo, a semnat cu FCSB, la doar un an după ce părăsise Ştefan cel Mare pentru Rakow. Criticat pentru decizia de a semna cu rivala, Cosmin Moţi (38 de ani) i-a luat apărarea ”tricolorului”.

În urmă cu un an, când o părăsea pe Dinamo, Deian Sorescu aducea 850.000 de euro formaţiei din Ştefan cel Mare, alături de procente dintr-un viitor transfer din Polonia.

”Tricolorul” fusese dorit şi ofertat şi atunci de FCSB, doar că şefii ”câinilor” refuzau fără să stea pe gânduri oferta de doar jumătate de milion de euro venită de la rivală.

”Nu trebuie să îl acuzăm”

Dar, după doar un an, Sorescu a ajuns să semneze totuşi cu roş-albaştrii, însă doar pe o perioadă de şase luni, sub formă de împrumut, cu o clauză opţională de cumpărare în vară.

Suflarea dinamovistă se simte tradată de gestul fostului său căpitan, care a transmis că incidentul cu fanii care l-au dezbrăcat, la ultimul său meci pentru Dinamo, a fost important în decizia de a semna cu FCSB.

Totuşi, un alt fost căpitan al lui Dinamo, Cosmin Moţi, este de părere că fotbalistul de 25 de ani nu este de condamnat, în contextul în care nu mai prindea minute în Polonia.

Cosmin Moţi îi ia apărarea lui Deian Sorescu

În opinia directorului tehnic de la Ludogorets, decizia lui Sorescu de a semna cu marea rivală a lui Dinamo nu ar trebui să îi deranjeze pe suporterii alb-roşii.

Cred că pentru Deian e un pas în faţă, dacă în Polonia nu mai juca. Cred că e important să meargă la o echipă care îl doreşte să joace şi să rămână în vederile naţionalei.

Trebuie să înţelegem (n.r. fanii lui Dinamo) că sunt jucători profesionişti şi se duc unde au posibilitatea de a creşte şi de a avea rezultate.

Pentru suporteri e greu, pentru oamenii care iubesc Dinamo, nu trebuie să îl acuzăm. E un jucător profesionist şi trebuie să se gândească întâi la el şi la familia lui”, a declarat Cosmin Moţi.

Duminică, 22 ianuarie, Deian Sorescu va avea şansa de a debuta în tricoul FCSB-ului, împotriva lui Hermannstadt. Partida va debuta la ora 20:45 şi va putea fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: sorescu 

viewscnt
Articole similare