Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică l-a ajutat pe fotbalistul dorit de Rapid să semneze cu FCSB: ”Avem o relaţie specială”. ”Trădarea” fostului antrenor din Giuleşti

Şumudică l-a ajutat pe fotbalistul dorit de Rapid să semneze cu FCSB: ”Avem o relaţie specială”. ”Trădarea” fostului antrenor din Giuleşti

FCSB

Comentarii

Înaintea transferului la FCSB, Alex Chipciu (33 de ani) fusese ofertat de Rapid, însă visa doar să ajungă la echipa roş-albastră. Marius Şumudică, antrenorul său în acea vreme, nu a încercat să îl convingă pe acesta să semneze cu echipa din Giuleşti, ci l-a ajutat să facă pasul în Ghencea.

Alex Chipciu a fost mereu sincer în legătură cu afecţiunea pe care o are de mic pentru culorile roş-albastre, fiind din copilărie un suporter al Stelei.

În ianuarie 2012, pe fondul formei bune de la Braşov, jucătorul ajuns acum la 33 de ani îşi îndeplinea visul şi prindea transferul mult dorit, în Ghencea.

Au urmat patru sezoane şi jumătate de succes pentru ”tricolor”, care a câştigat trei titluri, două Cupe ale Ligii, o Cupă a României şi o Supercupă alături de FCSB.

Marius Şumudică l-a ajutat pe Alex Chipciu să semneze cu FCSB

Dorit insistent de Rapid în acea vreme, Marius Şumudică, antrenorul său, nu l-a ”împins” pe fotbalist către Giuleşti, ci l-a ajutat să facă pasul la rivală, a dezvăluit chiar Chipciu.

Mereu vorbim. Am o relaţie specială de când m-a ajutat să ajung la Steaua, pe când era la FC Braşov. Modul cum mă trata şi mă făcea să mă simt rege când eram la Braşov...

Ca motivator mi s-a părut unul dintre antrenorii de top, deşi minţea în anumite momente. Dar te făcea să dărâmi tot, să simţi că eşti numărul unu de peste tot!

Acum are rezultate, antrenează în Arabia, unde sunt jucători cu bani şi a fost şi în Turcia la un nivel mare”, a spus Alex Chipciu despre Marius Şumudică, potrivit Gsp.

Alex Chipciu, aproape de Rapid şi Dinamo înaintea transferului la FCSB

Chipciu a mai vorbit pe larg despre transferul la FCSB în trecut şi a recunoscut că o traictorie mult mai uzuală pentru un fotbalist de la FC Braşov ar fi fost să ajungă în Giuleşti.

Cele două cluburi erau ”legate” prin Dinu Gheorghe, iar giuleştenii l-au dorit pe acesta înaintea plecării la rivală, dar Chipciu vedea doar roş-albastru în faţa ochiilor.

MM clar mă voia în perioada când eram la Braşov, interacţionasem cu vreun an înainte, când eram la un turneu celebru, la Braşov. Fusese şi MM şi... îl aveam pe Vali Badea la Braşov.

El îi suna pe 'Mache', pe 'Vijelie' de la Steaua (n.r. FCSB), la fel, şi spunea <<ăsta e stelist, vrea să vină la voi>>. MM ştia, dar apoi au fost tatonări şi am fost mai aproape de Rapid şi de Dinamo în perioada aia.

Majoritatea jucătorilor de la Braşov se duceau la Rapid, fusese Dinu Gheorghe preşedinte, s-a dus la Rapid şi începea să ia din jucători, Mihai Roman, Zburlea, Oros”, dezvăluise Chipciu, la finalul lui octombrie, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: chipciu 

viewscnt
Articole similare