Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Mike Cestor a semnat cu noua echipă! Unde va juca fostul fotbalist de la CFR la un an după ce fusese dorit de FCSB

OFICIAL | Mike Cestor a semnat cu noua echipă! Unde va juca fostul fotbalist de la CFR la un an după ce fusese dorit de FCSB

Fotbal

Comentarii

După patru ani şi jumătate petrecuţi în România, Mike Cestor (30 de ani) a părăsit într-un final Superliga. Lăsat liber de contract de FC Argeş, în această iarn, francezul a semnat cu Radomiak Radom şi a fost prezentat oficial de formaţia din Polonia.

Plecat de la CFR Cluj în urmă cu un an, Mike Cestor a ajuns la FC Argeş în această vară, deşi fusese dorit insistent de Gigi Becali înaintea despărţirii de campioană.

După doar şase luni la Piteşti însă, fundaşul a fost lăsat liber de contract de piteşteni, Marius Croitoru considerând că nu mai are nevoie de jucătorul de 30 de ani.

Plecat de la CFR şi dorit de FCSB, a ajuns la FC Argeş

În urmă cu un an, FCSB se interesa de triplul campion al României, dar, până la urmă, acesta avea să nu mai ajungă la Bucureşti, chiar dacă impresarul său ar fi mers să negocieze transferul.

Aşadar, plecarea în Trivale a rămas cea mai bună variantă pentru Cestor, dar, după doar jumătate de sezon, fundaşul avea să rămână din nou ”pe drumuri”.

Totuşi, Mike Cestor nu a rămas mult fără echipă! Francezul a semnat cu Radomiak Radom şi a fost prezentat oficial de ocupanta locului 10 din Polonia.

Radom de abia se despărţise de un alt fost jucător de la CFR în această vară, Mario Rondon, care petrecuse ultimul sezon la formaţia poloneză.

Mike Cestor a semnat cu Radomiak Radom

Mike Cestor a semnat contractul cu Radomiak Radom. Înţelegerea cu fundaşul central în vârstă de 30 de ani este valabilă până pe 30 iunie 2024”, a transmis clubul polonez pe reţelele de socializare.

Presa din Polonia i-a făcut caracterizarea lui Cestor după transfer şi l-au numit pe fundaş un jucător cu un CV bun.

Stoperul are un CV bun - a fost de trei ori campion în România, a jucat în şapte meciuri din grupele competiţiilor europene şi a evoluat în mai multe ţări. 

Fostul internaţional de tineret al Republicii Democrate Congo, care vine din Franţa, a jucat pentru italienii de la Pisa şi a petrecut mulţi ani în Anglia, unde a ajuns până în liga a treia.

În România s-a descurcat cel mai bine, acolo unde a jucat pentru Astra Giurgiu, CFR Cluj şi FC Argeş", l-au descris jurnaliştii polonezi de la Weszlo pe Mike Cestor.

Afla mai multe despre: mike cestor 

viewscnt
Articole similare