Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | De la Chindia Târgovişte, direct în Italia! Fotbalistul a plecat de sub comanda lui Toni Petrea: ”Este unul dintre jucătorii pe care îi urmăream”

OFICIAL | De la Chindia Târgovişte, direct în Italia! Fotbalistul a plecat de sub comanda lui Toni Petrea: ”Este unul dintre jucătorii pe care îi urmăream”galerie foto

Chindia Targoviste

Comentarii

După doar patru luni la Târgovişte, timp în care a îmbrăcat tricoul Chindiei de doar trei ori, Aly Ndom (26 de ani), primul fotbalist adus la club după venirea lui Toni Petrea, a părăsit Superliga şi a semnat cu US Viterbese 1908, din Serie C.

După sosirea lui Toni Petrea pe banca tehnică a Chindiei, primul transfer efectuat de echipa aflată atunci pe ultimul loc al Superligii a fost cel al lui Aly Ndom.

Francezul cu origini din Senegal rămăsese liber de contract în vara lui 2022, după despărţirea de Auxerre, alături de care reuşise promovarea în Ligue 1, imediat înaintea plecării.

De la Chindia Târgovişte, direct în Serie C

Cu Stade Reims şi Caen celelalte echipe din CV-ul său, părea că transferul lui Ndom la Chindia va fi o veritabilă lovitură pentru dâmboviţeni, mai ales că acesta are zeci de meciuri în Ligue 1.

Însă, în doar patru luni şi jumătate, Ndom a însumat doar 139 de minute pe gazon, în trei partide diferite, şi deja a părăsit echipa pregătită de Toni Petrea.

Mijlocaşul a semnat oficial cu US Viterbese 1908, formaţie aflată pe locul 18, din 20, în Serie C, adică în plină luptă împotriva retrogradării în al patrulea eşalon!

”Sper că va fi foarte util”

”Prăbuşirea” lui Ndom pare de domeniul fantasticului, în contextul în care acesta activa pe prima scenă fotbalistică a Franţei în urmă cu câţiva ani.

Totuşi, antrenorul noii sale echipe, Oscar Magoni, are încredere că mijlocaşul le poate fi de folos italienilor şi poate contribui la salvarea echipei de la retrogradare.

"Este unul dintre mijlocaşii pe care îi urmăream în această perioadă de mercato, un jucător care a evoluat în primele două ligi din campionatul francez.

Excelent fizic şi cu calităţi tehnice de necontestat, nu are momentan 90 de minute în picioare, dar sper că va fi foarte util echipei.

Este un transfer internaţional şi trebuie să aveţi răbdare. Aşa că nu ştim dacă îl vom putea avea la dispoziţie pentru meciul cu Messina de duminică”, a spus Magoni, pentru site-ul oficial al Viterbese.

Pentru a se salva direct de la retrogradare, Viterbese are nevoie să se claseze pe, cel puţin, locul 15, fiind la şapte puncte de acea poziţie la momentul actual.

Locurile 16-19 dispută un baraj pentru salvarea de la retrogradare, în timp ce ultima poziţie duce direct în Serie D.

Afla mai multe despre: aly ndom 

viewscnt
Articole similare