Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”În locul lui, nu aş alege FCSB”. Unde îl îndeamnă Marius Niculae pe Deian Sorescu să se transfere: ”A fost o ofertă, dar a refuzat-o” | EXCLUSIV

”În locul lui, nu aş alege FCSB”. Unde îl îndeamnă Marius Niculae pe Deian Sorescu să se transfere: ”A fost o ofertă, dar a refuzat-o” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Dorit de FCSB, Deian Sorescu (25 de ani) a fost aproape de o revenire în Superligă în ultimele zile, dar mutarea a picat după ce vicecampioana României şi Rakow au eşuat să ajungă la un acord în privinţa condiţiilor împrumutului său.

Ajunsă în cantonament în Antalya, FCSB a aflat că Rakow doreşte să se despartă de Deian Sorescu şi a făcut o ofertă să îl împrumute pe acesta, cu clauză opţională de cumpărare la finalul stagiunii.

Jucătorul a dat de înţeles că doreşte transferul, dar, până la urmă, cele două cluburi au eşuat să ajungă la un acord, întrucât polonezii doreau o sumă de bani pentru împrumut, iar FCSB dorea doar să achite salariul.

”În locul lui, aş alege alt campionat, nu România şi FCSB”

Deocamdată, mutarea a picat, dar acest lucru nu schimbă faptul că cei de la Rakow nu îl mai doresc pe Sorescu şi încearcă să se despartă de acesta.

FCSB ar mai putea încerca să îl transfere la vară, dacă cucereşte titlul, dar Marius Niculae este de părere că fostul dinamovist ar evita mai bine marea rivală.

În opinia fostului atacant, pentru Sorescu ar fi mai bine nu doar să nu semenze cu FCSB, ci să nu revină deloc în România şi să continue într-un alt campionat din afară.

Totuşi, Niculae a punctat că, din punctul de vedere al lui Dinamo, orice transfer definitiv al ”tricolorului”, la FCSB sau la orice altă formaţie, ar putea reprezenta o gură importantă de oxigen, din punct de vedere financiar, datorită procentelor păstrate.

Unde îl îndeamnă Marius Niculae pe Deian Sorescu să se transfere

Şi când era jucător la Dinamo, ştiu că a fost o ofertă din partea Stelei (n.r. FCSB-ului). La acel moment, Deian a refuzat-o. Dar Deian nu e un jucător crescut 100% la Dinamo.

Este un jucător care a venit la Dinamo, care a avut succes la Dinamo, acum el îşi doreşte să joace, Dinamo să afla în Liga 2 în imposibilitatea de a transfera...

Nu cred că era o idee bună pentru el, pentru că îşi doreşte foarte mult să revină la naţională. Dacă aş fi în locul lui, eu aş alege un alt campionat, nu România şi nu FCSB.

E un jucător profesionist, important e să joace. A fost un jucător apreciat la Dinamo, chiar a ajutat Dinamo prin transferul lui, bani care au intrat în cadrul clubului, încă mai ajută.

Cu un transfer definitiv la FCSB, ar ajuta şi Dinamo. Clar, în momentul de faţă, pentru Dinamo orice ban e bine-venit, mai ales în situaţia în care se află acum clubul.

Datorii foarte mari şi cu un plan de reorganizare în stand-by, care nu a fost acceptat... orice ban e bine-venit”, a declarat Marius Niculae, pentru Orange Sport

Afla mai multe despre: deian sorescu 

viewscnt
Articole similare