Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF, foarte aproape de a pierde una dintre cele mai mari speranţe ale României: ”Îl influenţează agentul către o zonă de prezenţă în altă naţională”

FRF, foarte aproape de a pierde una dintre cele mai mari speranţe ale României: ”Îl influenţează agentul către o zonă de prezenţă în altă naţională”

Echipa națională

Comentarii

Andrei Coubiş (19 ani), căpitanul lui AC Milan Primavera şi internaţional român de tineret, este foarte aproape de a fi pierdut de FRF. Mihai Stoichiţă a anunţat că impresarul acestuia îl influenţează să schimbe naţionala pe care o reprezintă, având şi naţionalitate italiană.

Andrei Coubiş este un fotbalist 19 ani, născut la Milano, dar din părinţi români. Căpitan al AC Milan Primavera, fundaşul este considerat nu doar unul dintre marile talente ale României, ci şi ale campioanei Italiei.

Doar că există şanse mari ca acesta să nu mai fie o speranţă a României, în contextul în care impresarul lui Coubiş îl presează pe fotbalist să renunţe la ţara părinţilor şi să îşi reprezinte ţara natală.

FRF, aproape de a îl pierde pe Andrei Coubiş

Fundaşul de 19 ani nu a evoluat încă pentru naţionala mare şi ar avea nevoie de cel puţin patru apariţii sub tricolor pentru a fi ”securizat”, dar şansele de a îl păstra par mici la momentul actual.

Mihai Stoichiţă a dezvăluit că a purtat mai multe discuţii cu acesta şi că jucătorul dă semne că nu mai este dedicat naţionalei României, fiind influenţat de impresarul său, italian, să schimbe selecţionata.

”Agentul îl influenţează”

Directorul tehnic al FRF susţine că federaţia a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a îl păstra pe Andrei Coubiş, dar că decizia esta exclusiv în mâinile sale.

E opţiunea lui Coubiş. Din ce am înţeles, nu e chiar pornită de la el, ci de la cel care îl reprezintă, un agent italian. Care probabil îl influenţează către o zonă de prezenţă în echipa U21 a Italiei, ceva în genul ăsta.

Probabil de aici declaraţiile lui. Noi am mai încercat să luăm legătura cu el prin telefon. A fost cam confuz… am şi mesajele, în sfârşit, nu are importanţă.

Trebuie să ţinem cont de un element foarte important. Românii născuţi şi crescuţi acolo nu ştiu cât mai trăiesc româneşte. Decizia îi aparţine. Probabil se gândeşte la ce e mai bine pentru el.

Noi, FRF, am făcut tot: l-am convocat, am ţinut legătura cu el şi încercăm să-l determinăm să joace pentru România”, a declarat Mihai Stoichiţă, pentru sport.ro.

Afla mai multe despre: andrei coubiş 

viewscnt
Articole similare