adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Rapid în Antalya! Adi Mutu a refuzat să îşi trimită jucătorii pe teren la ultimul amical din Turcia. Ce s-a întâmplat

Probleme pentru Rapid în Antalya! Adi Mutu a refuzat să îşi trimită jucătorii pe teren la ultimul amical din Turcia. Ce s-a întâmplat

Rapid

Comentarii

Rapid mai are doar un meci amical de disputat în Antalya înaintea revenirii în ţară, dar startul acestuia a fost amânat, după ce Adi Mutu a refuzat să îşi trimită jucătorii pe teren la partida cu Sigma Olomouc, din cauza stării deplorabile a terenului.

Rapid se află aproape de finalul cantonamentului în Antalya şi mai are doar un meci amical de disputat, în compania celor de la Sigma Olomouc, formaţie din prima ligă a Cehiei.

Partida ar fi trebuit să debuteze vineri, la ora 14:00, dar startul a fost amânat, după ce Adi Mutu a refuzat să îşi trimită fotbaliştii pe teren, din cauza stării gazonului.

Probleme pentru Rapid în Antalya

Sursele Orange Sport au dezvăluit că ”Briliantul” a considerat că jucătorii săi ar fi în pericol pe acel teren şi, pentru a îi proteja, a decis să refuze să se dispute partide pe acel teren.

După câteva momente de incertitudine, s-a găsit soluţia ca meciul să fie disputat pe un alt teren din aceeaşi bază, urmând să debuteze în cel mai scurt timp.

Informaţia a fost confirmată şi de clubul giuleştean, care a postat pe reţelele de socializare un mesaj prin care îi informa pe fani în legătură cu cele petrecute.

Amicalul cu Sigma Olomouc, amânat

Din cauza condiţiilor impracticabile de la terenul pe care ar fi trebuit să se joace partida cu Sigma Olomouc, aceasta a fost amânată.

Vă vom ţine la curent cu detalii legate de desfăşurarea acesteia”, se arată în mesajul postat de cei de la Rapid.

Echipa de start aleasă de Adi Mutu pentru ultimul amical din Antalya:

  • Horaţiu Moldovan - Răzvan Onea, Cristi Săpunaru, Paul Iacob, Florin Ştefan - Mattias Kait, Xian Emmers, Andrei Ciobanu - Alex Ioniţă, Marko Dugandzic, Ştefan Pănoiu

Rapid a mai disputat două meciuri amicale în Antalya, în compania celor de la Sariyer (Turcia) şi Kecskemeti (Ungaria). Pe turci, giuleştenii au reuşit să îi învingă cu scorul de 3-2, în timp ce împotriva maghiarilor s-au impus cu 3-1.

După 21 de etape din sezonul regular, Rapid se află pe poziţia a patra în Superligă, la egalitate de puncte cu ocupantele locurile trei şi cinci, FCSB şi Universitatea Craiova, şi la şase, respectiv şapte lugimi de CFR şi liderul Farul.

viewscnt
Articole similare