Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rupe tăcerea! A spus momentele urâte de la Dinamo care l-au împins la FCSB: "Poate nu ştiţi. M-au durut, m-au deranjat cel mai mult"

Rupe tăcerea! A spus momentele urâte de la Dinamo care l-au împins la FCSB: "Poate nu ştiţi. M-au durut, m-au deranjat cel mai mult"

FCSB

Comentarii

Deian Sorescu (25 de ani) a fost transferat în urmă cu câteva zile la FCSB şi a debutat deja, într-un meci de pregătire. La un an de la plecarea de la Dinamo, fotbalistul a vorbit deschis despre mai multe momente urâte, care, după cum lasă de înţeles, au contribuit decisiv atunci când a venit oferta de la Gigi Becali.

Deian Sorescu a jucat pentru FCSB

Fostul dinamovist a evoluat la noua sa echipă. FCSB a pierdut contra polonezilor de la Pogon Szczecin, scor 0-2, în primul meci amical disputat în cantonamentul din Turcia.

"N-a fost grea decizia de a semna cu FCSB. Au fost mai grele momentele dinainte, dar mă bucur că sunt la o echipă în care am posibilitatea să joc şi să lupt pentru postul de titular şi să rămân în vizorul echipei naţionale", a declarat Deian Sorescu, imediat după primul meci amical cu FCSB în Antalya. 

Deian Sorescu, dezvăluiri după perioada de la Dinamo Bucureşti: "Au fost momente grele"

Fotbalistul de 25 de ani a fost om de bază la Dinamo timp de patru ani, până în 2022, atunci când a plecat la Rakow. Totuşi, de-a lungul timpului petrecut în "Ştefan cel Mare", Deian Sorescu a tăcut şi a primit mai multe lovituri, inclusiv la finalul aventurii, atunci când a fost dezbrăcat de fani de tricou, în deplasarea de la Mioveni. 

"Clar, da, a contat foarte mult. Acolo a fost ultimul meu meci, în care am îmbrăcat acel tricou. Dacă mi-l dau jos, înseamnă că n-am meritat să-l port. Cu siguranţă, mă aştept la multe gânduri bune în ghilimele, dar n-avem ce face, e viaţa de fotbalist. Îmi asum, acum sunt la FCSB şi acum voi lupta  pentru această echipa. 

Clar că m-a durat (n.r. - episodul de la Mioveni), pentru că poate ştiţi, poate nu ştiţi, au fost momente grele la Dinamo şi am muncit pe burta goală. Nu m-a întrebat nimeni despre ratele pe care le am, dacă am să duc acasă ceva. Ok, suntem fotbalişti, avem salariile mai mari, dar totuşi să fii platit la trei, patru luni şi să fii înjurat de oricine...

Să nu ştii dacă ai ce să mănânci acolo sau nu, astea m-au durut, m-au deranjat cel mai mult. Am dat totul. Cred că ne-am ajutat reciproc. M-au ajutat şi ei pe mine, dar i-am ajutat şi eu, pentru că am venit gratis şi am plecat cu bani", a mai spus fostul dinamovist. 

De asemenea, Sorescu a susţinut că a fost asaltat cu mesaje din partea fanilor alb-roşii. 

"Nu le-am numărat, dar au fost mii. De abia am apucat să caut numărul mamei să îi mesaj de ziua ei, azi. Îţi dai seama câte mesaje am avut", a adăugat noul număr 22 de la FCSB. 

Deian Sorescu, aproape să se lase de fotbal în perioada petrecută la ASU Poli Timişoara

Întrebat dacă se gândea că va ajunge la acest nivel, fotbalistul a recunoscut că a mai avut o perioadă infernală şi înainte de Dinamo, la ASU Poli Timişoara, unde a jucat la grupele under şi la echipa mare a bănăţenilor. 

"Nu, pentru că acum cinci ani, şase ani am vrut să mă las. A fost problema cu Timişoara, m-au chinuit puţin. Am stat un an de zile şi m-am dus în Liga 2. 

La momentul respectiv, echipa era subţire şi totuşi nu am avut posibilitatea de a evolua. M-am dus în liga a doua şi am zis că anul ăla rămâne anul meu care mă salvează sau anul meu în care mă las, pentru că 380 de lei era salariul şi ghetele erau nouă milioane. Dacă era să ies la un suc cu iubita, cu ce mai ieşeai? Împrumutam bani", a recunoscut Deian Sorescu

Afla mai multe despre: deian sorescudeian sorescu dinamofcsb pogondeian sorescu transfer fcsb 

viewscnt
Articole similare