Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bruno Fernandes a rupt tăcerea după ce a fost acuzat că l-a criticat pe Cristiano Ronaldo: ”Acum se văd rezultatele!”

Bruno Fernandes a rupt tăcerea după ce a fost acuzat că l-a criticat pe Cristiano Ronaldo: ”Acum se văd rezultatele!”

Manchester United

Comentarii

Bruno Fernandes a ieşit la atac după ce s-a spus că l-ar fi criticat pe Cristiano Ronaldo.

Manchester United a învins, sâmbătă, pe Old Trafford, echipa Manchester City, scor 2-1, în etapa a XX-a a campionatului Angliei. City a deschis scorul în minutul 60, prin Grealish, însă United a revenit şi s-a impus prin reuşitele lui Fernandes (79) şi Rashford (82).

După meci, Bruno Fernandes a oferit mai multe declaraţii. Fanii au speculat cele spuse de el, acuzând că l-ar fi criticat pe Cristiano Ronaldo. Lusitanul a făcut o postare pe reţelele sociale în care a vrut să pună capăt acestor speculaţii. 

”Ştiu că este greu de observat că Manchester United o duce bine, dar nu am nimic mai mult de spus despre asta! Nu mai folosiţi numele meu pentru a-l ataca pe Cristiano.

A făcut parte din echipă o jumătate de sezon şi, cum am spus în mai multe interviuri, toţi de la Manchester sunt minunaţi, iar acum se văd rezultatele”, a fost postarea lui Bruno Fernandes. 

Ce a spus Bruno Fernandes după meci

”Obişnuiam să fim individualişti, acum lucrăm ca o echipă. Se poate vedea o echipă adevărată, în care jucătorii joacă unul pentru celălalt”.

Afla mai multe despre: united-bruno fernandes-cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare