Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Da". FCSB a profitat şi a făcut transferul! Numele jucătorului, pronunţat în direct | EXCLUSIV

"Da". FCSB a profitat şi a făcut transferul! Numele jucătorului, pronunţat în direct | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru (52 de ani) a comentat transferul lui Deian Sorescu (25 de ani) la FCSB şi a spus că, după părerea sa, "roş-albaştri" au tratat ca o oportunitate mutarea şi spus "da" atunci când aceasta s-a ivit.

Basarab Panduru e convins că Deian Sorescu va aduce un plus în echipa FCSB, deşi transferul nu era planificat. Expertul Orange Sport a spus că, în opinia sa, celor de la FCSB li s-a ivit "oportunitatea" de a-l lua pe Sorescu şi au spus "da".

"Da". FCSB a profitat şi a făcut transferul! Numele jucătorului, pronunţat în direct | EXCLUSIV

Deian Sorescu a fost transferat de FCSB sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare, de la Rakow din Polonia şi Basarab Panduru a spus, la Orange Sport, că totul a fost doar "o oportunitate" şi nimic planificat.

FCSB şi-a asigurat serviciile lui Deian Sorescu, un jucător care a lăsat în spate lucruri frumoase în tricoul lui Dinamo, în Liga 1. Fost căpitan în Ştefan cel Mare, Sorescu a ales să semneze cu FCSB, "roş-albaştrii" profitând de oportunitatea ivită cu mutarea.

După spusele lui Mihai Stoica, care anunţase că FCSB n-are în plan să aducă niciun jucător în pauza de iarnă, Basarab Panduru a comentat transferul lui Deian Sorescu şi a spus că, în opinia sa, echipei lui Gigi Becali i s-a ivit oportunitatea de a spune "da" şi transferul s-a făcut.

"Mi se pare că a fost oportunitate, s-au trezit că au oportunitatea asta de a-l lua pe Sorescu şi l-au luat. S-au trezit într-o situaţie din asta şi au zis "da". Şi l-au luat!", a spus Basarab Panduru, în direct la Sport Report, la Orange Sport.

Dacă Sorescu are evoluţii bune în tricoul FCSB-ului, Gigi Becali are şi opţiunea unui transfer definitiv, din vară, când ar trebui să plătească 800 de mii de euro în schimbul fotbalistului, fix aceeaşi sumă pe care a plătit-o şi Rakow în ianuarie 2022, când l-a transferat pe român de la Dinamo.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Deian Sorescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: deian sorescu transfer fcsbfcsb transfer deian sorescudeian sorescu fcsbdeian sorecu gigi becali 

viewscnt
Articole similare