Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu, primele declaraţii după transferul la FCSB: "Chiar nu mă gândeam că se poate". Ce rugăminte are pentru fanii echipei

Deian Sorescu, primele declaraţii după transferul la FCSB: "Chiar nu mă gândeam că se poate". Ce rugăminte are pentru fanii echipei

FCSB

Comentarii

Deian Sorescu a semnat cu FCSB şi a oferit primele declaraţii după transferul la vicecampioana României. Fotbalistul de 25 de ani va purta tricoul cu numărul 22.

"Mă simt bine şi sunt nerăbdător să începe antrenamentele. A fost o decizie pe moment, chiar nu mă gândeam că voi face această schimbare chiar din cantonament, dar mă bucur că am reuşit să vin la o echipă mare, la o echipă cu o istorie bogată şi sper să facem o figură frumoasă.

Nu mă aşteptam să se facă această mutare, dar chiar glumeam cu băieţii, toţi îmi spuneau că mă aşteaptă, dar chiar nu mă gândeam. A fost ceva pe moment, a fost de la o zi la alta, apoi am zis cu agentul meu că trebuie să luăm această decizie.

Pe plan personal, îmi doresc să am continuitate, aşa cum s-a întâmplat în ultimul timp în campionatul Poloniei, unde am avut cifre foarte bune, din punct de vedere statistic. Iar alături de echipă vreau să ne atingem obiectivul şi să terminăm sezonul acolo sus.

Sper să fiu la fel de bine primit şi de suporteri, la primul meci, aşa cum am fost primit de colegi. Vreau să fiu judecat după evoluţii, nu după echipa la care am fost, pentru că sunt jucător profesionist şi îmi fac treaba cât se poate de bine la echipa la care evoluez" , a declarat Deian Sorescu pentru canalul de YouTube al FCSB-ului.

Deian Sorescu a semnat cu FCSB

FCSB a anunţat, sâmbătă, că a ajuns la un acord cu Rakow Czestochowa pentru împrumutul lui Deian Sorescu. Jucătorul va evolua pentru roş-albaştri cel puţin până la finalul acestui sezon.

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani va purta tricoul cu numărul 22 şi s-a alăturat deja lotului FCSB, în condiţiile în care cele două echipe împart acelaşi hotel şi se pregătesc pe terenuri alăturate în cantonamentul de la Regnum Carya.

Deian Sorescu s-a născut la 29 august 1997, în Moldova Nouă. A crescut în Timişoara şi a început fotbalul la Politehnica Timişoara. A continuat la SSU Poli, actuala Poli Timişoara (Liga 2), iar în 2018 a semnat cu Dinamo.

La începutul lui 2022, Sorescu s-a transferat la Rakow Czestochowa, liderul la zi al campionatului Poloniei, pentru care a evoluat în 27 de partide, a înscris de trei ori şi a oferit trei pase de gol. De asemenea, şi-a trecut în palmares Cupa şi Supercupa Poloniei.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare