Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a transferat de la FCSB şi fotbalistul remarcat de MM Stoica şi Panduru! A semnat cu o echipă de tradiţie | OFICIAL

S-a transferat de la FCSB şi fotbalistul remarcat de MM Stoica şi Panduru! A semnat cu o echipă de tradiţie | OFICIALgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB s-a mai despărţit de un fotbalist în această iarnă. Jucătorul tânăr remarcat de Mihai Stoica şi Basarab Panduru a plecat sub formă de împrumut la o altă echipă de tradiţie din România.

Fotbalistul remarcat de MM Stoica şi Basarab Panduru a fost împrumutat de FCSB la Oţelul Galaţi

Radu Boboc, Marco Dulca, Andrei Dumiter, Bogdan Rusu şi Florin Achim s-au despărţit de FCSB. De asemenea, Ianis Stoica a fost împrumutat la U Cluj, iar Alexandru Musi la Poli Iaşi.

Pentru Orange Sport, Valeriu Iftime a anunţat că s-a înţeles cu Gigi Becali pentru transferul lui Răzvan Ducan, iar în acest moment doar Rachid Bouhenna mai e pe lista plecărilor. 

Înainte de reluarea campionatului, FCSB a trimis sub formă de împrumut un fotbalist la Oţelul Galaţi. 

Atacantul central Andreas Chiriţoiu (19 ani), remarcat de Mihai Stoica şi Basarab Panduru după ce a jucat la EURO U19, a fost trimis de FCSB la echipa din Moldova, după ce în prima parte a sezonului a jucat la Unirea Constanţa. 

"Clubul nostru şi-a asigurat, până la finalul  stagiunii 2022/23, serviciile atacantului Andreas Chiriţoiu. Fotbalistul este împrumutat de la FCSB, el jucând în prima parte a acestui sezon pentru Unirea Constanţa. În vârstă de 19 ani, Chiriţoiu a jucat în toate cele 16 meciuri disputate până acum în acest sezon de Liga 2, marcând de trei ori şi pasând decisiv în alte două rânduri.

Chiriţoiu este şi internaţional de juniori, el evoluând până acum pentru România Under 19. Noul atacant al Oţelului a jucat în 12 meciuri şi a marcat de patru ori sub tricolor.

Bine ai venit şi mult succes, Andreas Chiriţoiu!", a anunţat fosta campioană a României. 

Andreas Chiriţoiu are 12 selecţii la naţionala României U19, pentru care a marcat de 4 ori.

  • De la Oţelul Galaţi au plecat, în iarnă: Antonio Azinovic, Bokhashvili şi Valmir Berisha. De asemenea, au sosit: Antonio Cruceru, Octavian Ursu şi Andreas Chiriţoiu. 

Afla mai multe despre: andreas chiritoiufcsbotelul galatitransferuri fcsbmihai stoicabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare