Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste bună pentru Rapid. Papeau este aproape să revină, după ce s-a operat în urmă cu trei luni. Când ar putea juca din nou

Veste bună pentru Rapid. Papeau este aproape să revină, după ce s-a operat în urmă cu trei luni. Când ar putea juca din nou

Superliga

Comentarii

Jayson Papeau este aproape recuperat, după accidentarea suferită în luna octombrie.

Francezul a suferit o fractură de peroneu şi o ruptură a ligamentelor de la gleznă, la partida dintre Rapid şi FC Botoşani. 

”De săptămâna viitoare va reveni la antrenamente”

”Noi l-am preluat pe Jayson la trei zile de la operaţie şi pot spune că i-a mers foarte bine, e o revenire foarte bună a sportivului. Putem spune că e un pic mai rapidă decât se preconiza. Acum facem împreună recuperare şi la sediul nostru şi la stadion, a reînceput şi alergările.

A răspuns bine la toate tehnicele pe care le folosim. De săptămâna viitoare ar trebui să reintre în angrenajul echipei, dar să continue în paralel recuperarea şi la clinica noastră. Poate da cu piciorul în minge, pot spune că e o recuperare corectă şi o revenire foarte bună.

Să sperăm că va intra cât mai repede şi în echipa Rapidului, pentru că ştim că este iubit de suporteri”, a declarat kinetoterapeutul Dragoş Luscan, omul ce s-a ocupat de recuperarea lui Papeau.

 

Jayson Papeau a jucat 13 meciuri pentru Rapid, şi a marcat un gol. Francezul, în vârstă de 26 de ani, este cotat de Transfermarkt la 350.000 de euro.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare