Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edin Dzeko i-a dat mesaj şi s-a interesat de un fotbalist din Superligă! Ce i-a scris pe telefon: "M-a întrebat"

Edin Dzeko i-a dat mesaj şi s-a interesat de un fotbalist din Superligă! Ce i-a scris pe telefon: "M-a întrebat"
Comentarii

Unul dintre cei mai mari atacanţi din istoria Bosniei, Edin Dzeko (36 de ani), menţine legătura cu colegii din naţională. Recent, vârful lui Inter i-a dat mesaj unui fotbalist din Superligă, care a trecut printr-o nouă perioadă grea.

Elvir Koljic, schimb de mesaje cu Edin Dzeko. Ce au discutat colegii din naţionala Bosniei

Cantonamentul din iarnă al Universităţii Craiova se încheie pe 15 ianuarie, când echipa antrenată de Eugen Neagoe o va întâlni pe Partizan Belgrad, meci în care ar putea prinde minute şi Elvir Koljic. 

Vârful bosniac de 27 de ani s-a recuperat după accidentarea suferită în august 2022, dar nu a fost folosit în cantonamentul din Antalya, din cauza condiţiilor meteorologice. Neagoe a preferat să nu rişte în privinţa lui Koljic. 

În cele cinci luni cât timp n-a putut evolua în meciuri amicale, Koljic a fost nevoit s-o ia de la capăt, mai ales că accidentările sale s-au repetat în ultimii ani. 

La fel ca în trecut, colegul său din naţionala Bosniei, celebrul Edin Dzeko, i-a scris şi s-a interesat de starea de sănătate a fotbalistului de la Universitatea Craiova.  

„Džeko este idolul meu şi m-am bucurat recent pentru el şi pentru obiectivele lui. Este un băiat extraordinar, de clasă. Şi acum mi-a scris, m-a întrebat cum sunt, ca de fiecare dată când am fost accidentat. Vorbesc cu ceilalţi băieţi de la naţională, avem o relaţie foarte bună”, a declarat Koljic, conform Sportsport.ba

"Încerc să fiu cel mai bun în fiecare meci, dar va fi mai greu după accidentare, deşi sunt încrezător că voi reveni în cea mai bună formă. Bineînţeles că putem fi în continuare campioni, avem o echipă bună chiar şi fără mine. Totul depinde de noi. Dacă jucăm bine, vom fi cei mai buni din campionat. Cred că ne vom lupta pentru titlu cu CFR Cluj, chiar dacă mai sunt echipe bune precum Rapid şi FSCB, dar vom vedea", a mai spus Koljic. 

Presa din Bosnia anunţă că Elvir Koljic poate redeveni o variantă pentru naţională

Koljic a debutat în naţionala Bosniei în 2018 şi a bifat patru apariţii: "Acest număr ar fi mult mai mare dacă nu ar fi existat accidentările", susţin jurnaliştii bosniaci, care anunţă că vârful oltenilor şi-ar putea recâştiga poziţia în prima reprezentativă. 

"Fără îndoială că, revenind în formă, el va atrage din nou atenţia antrenorului Faruk Hadžibegić, care îşi va anunţa prima listă pe banca dragonilor în martie", mai transmite sursa citată. 

  • 102 meciuri, 33 de goluri şi 13 pase decisive sunt cifrele lui Koljic la Universitatea Craiova. 

Afla mai multe despre: edin dzekoelvir koljicuniversitatea craiovaeugen neagoe 

viewscnt
Articole similare