Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu pune presiune pe Eugen Neagoe. Ce mesaj i-a transmis: ”Depinde de rezultate!”

Sorin Cârţu pune presiune pe Eugen Neagoe. Ce mesaj i-a transmis: ”Depinde de rezultate!”
Comentarii

Eugen Neagoe a preluat-o recent pe Universitatea Craiova.

Sorin Cârţu pune presiune pe Eugen Neagoe. Ce mesaj i-a transmis: ”Depinde de rezultate!”

Eugen Neagoe a preluat-o recent pe Universitatea Craiova. 

Primul meci oficial al lui Neagoe pe banca lui CSU va avea loc pe 21 ianuarie, în etapa 22 din campionat, la Botoşani.

  • La U Cluj, Neagoe a înregistrat 6 victorii, 7 egaluri şi 6 înfrângeri în 19 meciuri.

Acum are misiunea de a consolida poziţia de play-off a alb-albaştrilor şi de a lupta la titlu. Sorin Cârţu, preşedintele Universităţii Craiova, pune presiune pe noul antrenor din Bănie.

„A fost schimbarea asta care s-a făcut cu Rădoi, s-a decis să mergem în continuare cu Neagoe şi acum vom vedea ce va fi.

Noi vrem să-şi ducă contractul până la sfârşit, să şi-l prelungească, însă totul depinde de rezultatele care vor veni, vrem să fie cât mai bun, să fie pozitive şi atunci sigur nimeni nu este adeptul unei schimbări, vrem continuitate.

Neagoe este oltean sută la sută, ştie spiritul Universităţii, a jucat atâţia ani pentru Craiova, a adus şi victorii, a suferi pentru înfrângeri şi s-a bucurat pentru succesele Universităţii. Sper însă ca rezultatele să-l ajute să aibă un parcurs super la Universitatea.

Are nişte neajunsuri aşa la început de campionat, ba Nicuşor Bancu, Ştefan Bairam pentru o lună şi jumătate sau două, dar aici nu ştiu nici eu, medicul este mai în măsură să dea mai multe detalii. Dar mai avem şi jucători de adus, Istvan este acum cu echipa, mai sunt vreo doi jucători croaţi, chiar dacă sunt tineri, dar din discuţiile pe care i-am avut cu antrenorul sunt de perspectivă, plus că mai avem şi alţi jucători care sunt în discuţii.

Nici ei nu vor cum vrem noi, nici ei cum vor ei. Cu Istvan ne putem anunţa mai impetuoşi şi mai agresivi, este un jucător de calitate care în evoluţia lui era nevoie să urce o anumită treaptă”, a spus Sorin Cîrţu, potrivit sptfm.ro.

Sezonul 1990-1991 despre care a adus aminte Eugen Neagoe a fost unul de senzaţie pentru formaţia din Bănie, unul în care aceasta a câştigat titlul în Divizia 1 şi Cupa României.

Eugen Neagoe este al treilea antrenor din acest sezon la Universitatea Craiova după Laszlo Balint şi Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare