Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

8,7 milioane €, pompaţi într-un club din România! S-au mişcat repede: 6 transferuri stelare

8,7 milioane €, pompaţi într-un club din România! S-au mişcat repede: 6 transferuri stelare

Handbal

Comentarii

8,7 milioane de euro vor fi pompaţi în CSM Bucureşti, clubul Primăriei Bucureşti, în 2023, din bugetul alocat pentru întreaga primărie.

Primăria Bucureşti va avea la dispoziţie, în 2023, un buget de 11,4 miliarde de lei. Din această sumă, 43 de milioane de lei, echivalentul a aproximativ 8,7 milioane de euro, vor fi pompaţi în CSM Bucureşti, clubul deţinut de primărie.

8,7 milioane €, pompaţi într-un club din România! S-au mişcat repede: 6 transferuri stelare

Pentru 2023, Primăria Bucureşti a pregătit, cu tot cu subordonate, un buget de peste 11 miliarde de lei, mai exact 11,4. Suma va fi împărţită şi folosită pentru a rezolva necesităţile pe care le are cel mai mare oraş din România.

Din această sumă, 43 de milioane de lei vor fi pompaţi în Clubul Sportiv Municipal, CSM Bucureşti, conform hotnews.ro. Banii vor intra şi vor fi folosiţi de către toate secţiile pe care le are clubul, nu doar la una anume. "Tigroaicele", echipa de handbal feminin, s-a mişcat repede şi a făcut şase transferuri pentru lupta cu granzii din Liga Campionilor.

Poate secţia cu cel mai mare succes pe plan intern şi internaţional, echipa de handbal feminin de la CSM Bucureşti va continua să lupte pentru cele mai mare obiective şi în 2023. Cu Cristina Neagu lider, "Tigroaicele" vor titlul şi Liga Campionilor în 2023.

Ca atare, CSM Bucureşti a făcut deja şase transferuri care să ajute la îndeplinirea obiectivelor. Clubul Primăriei Bucureşti le-a transferat pe Laura Flippes, Jennifer Gutierez, Vilde Ingstadt, Trine Ostergaard, Monika Kobylinska şi Andreea Rotaru.

CSM Bucureşti e lider în clasamentul din Liga Florilor, cu 34 de puncte după 12 meciuri şi fără înfrângere în acest sezon. "Tigroaicele" luptă şi în Liga Campionilor, unde sunt lider în grupa A, cu 17 puncte.

Afla mai multe despre: bugetcsm bucuresti2023nicusor danprimaria bucuresti 

viewscnt
Articole similare