adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transfer important reuşit de CSM Bucureşti. Trine Ostegaard, vicecampioană europeană, a semnat cu "Tigroaicele"

OFICIAL | Transfer important reuşit de CSM Bucureşti. Trine Ostegaard, vicecampioană europeană, a semnat cu "Tigroaicele"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a anunţat, vineri, că a obţinut serviciile handbalistei daneze Trine Ostergaard Jensen, vicecampioană europeană.

"Sunt foarte fericită şi mândră că voi face parte din echipa CSM Bucureşti! Este un club mare, cu foarte mari ambiţii şi jucătoare fantastice. Îmi doresc să obţinem cât mai multe performanţe împreună, abia aştept să întâlnesc echipa, dar mai ales fanii! Hai, CSM!", a declarat sportiva.

O prezenţă obişnuită în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi, Trine Ostegaard, care evoluează pe postul de extremă dreapta, are 308 de goluri marcate pentru naţionala Danemarcei, cu care este vicecampioană europeană la competiţia din luna noiembrie a anului trecut din Slovenia, Macedonia de Nord şi Muntenegru, dar şi medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale din 2021 şi 2013.

Trine Ostegaard vine la CSM Bucureşti de la campioana Germaniei, SG BBM Bietigheim, pentru care a evoluat din 2020. Extrema dreaptă a mai făcut parte din echipa daneză, Odense Handbold (2017-2022), prima echipă de senioare în cariera ei fiind la FCM Handbold (2008-2017). Are în palmares, trei campionate în Danemarca (2011, 2013, 2015), trei cupe ale Danemarcei (2012, 2014, 2020) şi titlul în Bundesliga în 2022.

Pe plan individual a fost desemnată, în anul 2015, cea mai bună extremă dreapta din liga daneză.

viewscnt
Articole similare