Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Weekend cu baschet! Copiii de la FC Nana Juniors, prezenţi în Sala Polivalentă din Bucureşti: ”A fost un meci spectaculos, pe care Rapidul l-a câştigat pe final”

Weekend cu baschet! Copiii de la FC Nana Juniors, prezenţi în Sala Polivalentă din Bucureşti: ”A fost un meci spectaculos, pe care Rapidul l-a câştigat pe final”

Baschet

Comentarii

Meciul de baschet dintre Rapid şi Târgu Mureş a avut în tribune un public numeros, din care au făcut parte şi copiii de la FC Nana Juniors, academia fostului jucător de fotbal, Nana Falemi.

Weekend cu baschet! Copiii de la FC Nana Juniors, prezenţi în Sala Polivalentă din Bucureşti

Grupele 2010-2013, de la FC Nana Juniors, au participat ca public spectator la meciul de baschet, din Sala Polivalentă Rapid, din Bucureşti, dintre Rapid şi Târgu Mureş, încheiat cu scorul de 87-77.

Acum că este pauză competiţională, Nana Falemi i-a dus pe copiii de la academia sa la meciul de baschet, în Sala Polivalentă Rapid, acolo unde unul dintre apropiaţii săi, Radu Abramescu, face parte din echipa de organizare.

Acţiunea face parte din Calendarul de Activităţi FC Nana Juniors, cu copiii noştri, pentru 2023.

A fost un meci spectaculos, 87-77, pe care Rapidul l-a câştigat pe final, datorită experienţei antrenorului lor, Tudor Costescu, care a făcut schimbările inspirate pentru a câştiga.

Dar şi datorită fundaşului sârb, Josip Bilinovac, numărul 11, care în ultimele două minute a marcat două coşuri de trei puncte, step–back three, în stilul lui Luka Doncic de la Dalas Mavericks.

”În imagine: FC Nana Juniors cu extrema Tyler Stone, cu fundaşii Josip Bilinovac şi Keljin Blevins! La final, Josip şi James Harden au venit să facă poze cu copiii noştri, care au fost foarte fericiţi”, s-a transmis pe pagina de Facebook.

În urma acestui succes, Rapid ocupă în continuare locul 2 în liga naţională, cu 25 de puncte, după 14 etape. Lider este U-BT Cluj-Napoca, la două lungimi în faţă.

Afla mai multe despre: baschetrapid 

viewscnt
Articole similare