Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rotaru, de neoprit. Craiova, mutări de ULTIMĂ ORĂ: 2 jucători noi pentru Neagoe

Rotaru, de neoprit. Craiova, mutări de ULTIMĂ ORĂ: 2 jucători noi pentru Neagoe
Comentarii

U Craiova a mai adus doi jucători. Echipa lui Mihai Rotaru a primit, în probe, doi jucători din Croaţia care ar putea fi legitimaţi la clubul din Bănie.

Mihai Rotaru a punctat din nou la capitolul veniri la U Craiova, după primele două mutări făcute de clubul oltean în această perioadă de mercato.

Rotaru, de neoprit. Craiova, mutări de ULTIMĂ ORĂ: 2 jucători noi pentru Neagoe

Craiova a făcut deja patru transferuri în această perioadă de mercato, dar Mihai Rotaru nu s-a oprit. Eugen Neagoe a primit sub comandă doi jucători noi, doi croaţi care au sosit în probe la echipa din Bănie. Sorin Cîrţu, preşedintele U Craiova, a vorbit despre sosirea celor doi fotbalişti.

Tunul dat cu aducerea lui Alexandru Işfan de la FC Argeş n-a fost suficient pentru Mihai Rotaru, care trebuie să-i întărească lotul lui Eugen Neagoe. Ca atare, echipa din Bănie s-a mişcat din nou în mercato şi, sub comanda noului antrenor, au ajuns doi jucători din Croaţia.

Sorin Cîrţu, preşedintle U Craiova, a anunţat că oltenii n-au de gând să se oprească, chiar şi după sosirea celor doi croaţi.

„Dar mai avem şi jucători de adus, Işfan este acum cu echipa, mai sunt vreo doi jucători croaţi, chiar dacă sunt tineri, dar din discuţiile pe care i-am avut cu antrenorul sunt de perspectivă, plus că mai avem şi alţi jucători care sunt în discuţii. Nici ei nu vor cum vrem noi, nici ei cum vor ei. Cu Işfan ne putem anunţa mai impetuoşi şi mai agresivi, este un jucător de calitate care în evoluţia lui era nevoie să urce o anumită treaptă”, a declarat Cârţu, potrivit sptfm.ro.

U Craiova i-a transferat până în prezent pe Alexandru Işfan, Gjoko Zajkov.

Mirko Pigliacelli, Gustavo, Eduard Florescu, Antoine Conte, Ovidiu Bic, Marius Constantin, Vasile Constantin, ALexandru Marieş, Denis Rusu şi Lyes Houri au plecat de la U Craiova din vara lui 2022, de la începutul sezonului, şi până în prezent.

Afla mai multe despre: mihai rotaru transferuri u craiovau craiova transferuriu craiova mihai rotaruu craiova jucatori croatia 

viewscnt
Articole similare