Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova, victorie cu Widzew Łódź. Concluziile lui Eugen Neagoe

Universitatea Craiova, victorie cu Widzew Łódź. Concluziile lui Eugen Neagoe
Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a învins, sâmbătă, cu scorul de 1-0, echipa poloneză Widzew Łódź, într-un meci amical disputat în Antalya.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Rivaldinho, în minutul 38.

În primul amical, disputat marţi, Universitatea Craiova a învins, cu scorul de 3-1, echipa ungară Kecskeméti TE.

”Un joc de pregătire reuşit, chiar dacă pe final nu a mai fost acea claritate din prima repriză, nu am mai controlat jocul, dar este normal, este penultima zi de cantonament, jucătorii acuză o stare de oboseală, dar merită felicitări pentru modul în care s-au comportat în această perioadă. Mă bucur că nu am avut probleme cu accidentările.

Am avut un adversar foarte bun, locul trei din Polonia. Mâine vom întâlni o echipă foarte bună, locul 2 din Serbia, dar nu am oprit titularii. Vor apărea jucători în primul 11 şi din cei care au jucat azi. Am vrut să aibă multe minute. Au făcut un efort foarte mare. Mâine va fi singura zi în care nu vom avea antrenament înaintea jocului.

Nu m-am hotărât. Vom lua hotărârile în săptămâna premergătoare partidei cu Botoşani, dar băieţii s-au comportat exemplar. Au muncit foarte mult. Sper ca şi mâine să ieşim sănătoşi, să nu avem evenimente.

Sunt jucători buni pe care ni i-am dorit, jucători care ne vor ajuta, dar nu este simplu să vii la o echipă valoroasă şi să ai o evoluţie formidabilă. Zajkov şi Işfan sunt jucători valoroşi. Mă bucur pentru Koljic, l-am felicitat. L-am felicitat şi pentru evenimentul foarte mare prin care a trecut, este tatăl unei fetiţe. A aflat în cantonament. A revenit pe teren după patru luni, nu a fost uşor. Azi am vrut să îl introducem, este posibil să joace şi mâine, dacă nu este obosit.

Ne mai dorim unul sau doi jucători, vom vedea. Nu am discutat despre jucătorii care ar putea pleca la alte echipe. Vom vedea când ajungem la Craiova. Am discutat în fiecare zi cu patronul. Este normal, s-a interesat de starea jucătorilor.

Nu am pronunţat nume de jucători. A fost acea ofertă pentru Opruţ, dar nu s-a realizat. Alte nume nu mai pot să dau. Vînă s-a antrenat cu noi, a apărut şi el în echipă. Suntem un lot numeros, nu e uşor să împărţim lotul în două.

Hanca a jucat din primul minut. Nu ştiu alte aspecte. Jucătorii s-au comportat exemplar. Nu am ce să le reproşez. Este foarte complicat pentru mine să aleg primul unsprezece”, a spus Eugen Neagoe la finalul meciului.

 

Afla mai multe despre: universitatea craiovaeugen neagoe 

viewscnt
Articole similare