Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost decar de la FCSB susţine că Alexandru Işfan este o adevărată afacere pentru Craiova: ”Nici nu zici că are 22 de ani. E matur!”

Un fost decar de la FCSB susţine că Alexandru Işfan este o adevărată afacere pentru Craiova: ”Nici nu zici că are 22 de ani. E matur!”
Comentarii

Cristi Tănase a vorbit despre Alexandru Işfan, jucător care a fost cumpărat de Universitatea Craiova recent.

Alexandru Işfan (22 de ani), considerat cel mai vandabil jucător al lui FC Argeş, atrăsese atenţia mai multor cluburi importante în ultimul sezon, graţie vârstei şi prestaţiilor sale.

Universitatea Craiova s-a luptat pentru semnătura fotbalistului de la FC Argeş şi a avut câştig de cauză. Işfan este noul jucător al Craiovei. Oltenii au plătit 650.000 de euro pentru 75% din drepturile federative ale mijlocaşului ofensiv născut în Mioveni.

După transfer, au apărut zvonuri despre viaţa extrasportivă a jucătorului. Totuşi, Cristi Tănase a negat acest lucru. Fostul decar la FCSB susţine că Universitatea Craiova a dat o adevărată lovitură cu tânărul fotbalist. 

”Nici nu zici că are 22 de ani. E matur!”

”A fost colegul meu (n.r. Alexandru Işfan). Chiar vorbeam cu Lato (n.r. Iasmin Latovlevici), că e unul dintre puţinii jucători tineri care nu se feresc de contact, iar asta este foarte important, adică să intri în clinciuri şi să fii tare pe picioare. Asta este foarte important, ca să joci la un nivel înalt şi la o echipă de afară.

Are calităţi. Dacă o să fie serios, eu spun că poate să ajungă mult mai sus decât Universitatea Craiova. El e un jucător tânăr cu personalitate. Dacă stai de vorbă cu el, nici nu zici că are 22 de ani. E matur.

Îţi spun sincer că nu am mai vorbit cu el de vreo două-trei luni. Acum, nu că e prietenul meu, îţi spun sincer că nu e adevărat!

Dacă mai bea omul o bere sau un pahar de vin… noi nu suntem oameni? Noi de ce nu avem voie să bem două-trei pahare de vin? Sau chiar o sticlă, care e ideea?

A doua zi, dacă ai liber, ce se întâmplă? Dar nu există… Uite cum poate să îi şi scadă cota, pentru că a vorbit unul şi altul.

Nu e adevărat. Ce viaţă tumultoasă? Acum, nu poate omul, într-o săptămână, după o victorie, să meargă şi el într-un club, să se distreze? Nu e adevărat că merge prin cluburi sau vezi Doamne ce se aude!

Astea sunt numai răutăţi din partea oamenilor răi, care îi vor răul şi atâta. Nu e nimic adevărat! E şi profesionist, se antrenează şi separat”, a spus Cristi Tănase, pentru AS.ro.

Afla mai multe despre: universitatea craiova-alexandru işfan-cristi tănase 

viewscnt
Articole similare