Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl transferă FCSB pe Amine Benchaib? ”Se află la Bucureşti pentru negocierea transferului”. Detalii despre mijlocaşul de 24 de ani. UPDATE | Jucătorul, prezentat oficial la CS Mioveni

Îl transferă FCSB pe Amine Benchaib? ”Se află la Bucureşti pentru negocierea transferului”. Detalii despre mijlocaşul de 24 de ani. UPDATE | Jucătorul, prezentat oficial la CS Mioveni

FCSB

Comentarii

Presa din Belgia scrie că FCSB ar urma să-l transfere pe Amine Benchaib, un mijlocaş în vârstă de 24 de ani.

UPDATE 11:41 - OFICIAL! Deşi presa din Belgia a anunţat că Benchaib urmează să semneze cu FCSB, în cele din urmă jucătorul a ajuns sub comanda lui Nicolae Dică la CS Mioveni. Clubul din Argeş l-a prezentat oficial.


Gigi Becali l-a transferat în această iarnă pe Deian Sorescu, cel care a venit sub formă de împrumut de la Rakow, până în vară, cu opţiune pentru un transfer definitiv.

Însă pare că patronul FCSB ar ţinti şi alte transferuri. Presa din Belgia scrie că FCSB se află în negocieri avansate cu un mijlocaş de 24 de ani.

Cine este Amine Benchaib, mijlocaşul care ar fi în negocieri cu FCSB

Site-ul voetbalnieuws.be, care citează Het Nieuwsblad, vine cu o informaţie surprinzătoare. FCSB ar vrea să-l transfere pe Amine Benchaib, mijlocaş central de meserie.

”Benchaib se află în prezent la Bucureşti. Acolo, el şi anturajul său negociază un transfer la clubul de top FCSB, mai cunoscut sub numele de Steaua Bucureşti”, scriue cei de la voetbalnieuws.be.

Amine Benchaib a jucat în acest sezon pentru KV Kortrijk, locul 15 în Belgia, la care s-a transferat în urmă cu un an, în ianuarie 2022.

În trecut, el a mai jucat pentru Lokeren şi Charleroi, astfel că FCSB ar fi primul club din străinătate la care ar evolua.

Amine Benchaib este mijlocaş central, însă poate juca şi pe benzi. Are 1,81 metri înălţime şi loveşte mingea cu piciorul drept.

Curios este că Amine Benchaib nu mai este dorit de KV Kortrijk, pentru care, de altfel, a bifat doar 8 apariţii. Avantajul lui este că s-ar transfera liber de contract.

Nicolae Dică îl vrea pe Amine Benchaib la CS Mioveni

În România, numele lui Amine Benchaib a apărut pentru prima dată în discuţiile despre transferul lui la CS Mioveni.

Echipa argeşeană l-a anunţat oficial pe Nicolae Dică, pentru postul de antrenor principal şi el ar fi cel care l-ar fi remarcat.

Dică îşi propune să o salveze pe CS Mioveni de la retrogradare şi, înainte să semneze, a înaintat conducerii o listă cu transferurile pe care vrea să le facă.

Pe această listă era trecut şi numele lui Amine Benchaib, dar francezii Dylan Mboumbouni (fundaş, ultima oară la FK Jerv) şi Amadou Diallo (mijlocaş, tot de la FK Jerv).

Afla mai multe despre: amine benchaib 

viewscnt
Articole similare