Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu poate fi nici măcar portar la un bloc cu apartamente”. Italienii au luat foc după un nou meci al lui Tătăruşanu: ”Lăsaţi-l să lucreze şi ca actor”

”Nu poate fi nici măcar portar la un bloc cu apartamente”. Italienii au luat foc după un nou meci al lui Tătăruşanu: ”Lăsaţi-l să lucreze şi ca actor”

AC Milan

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu (36 de ani) a avut din nou o prestaţie modestă în poarta celor de la AC Milan. Campioana Italiei a avut un meci complicat în deplasarea de pe terenul lui Lecce, de unde a plecat totuşi cu un punct.

AC Milan, cu Ciprian Tătăruşanu integralist, a terminat la egalitate, în deplasare, cu Lecce, scor 2-2.

Lecce a început spectaculos meciul cu AC Milan. Tătăruşanu a fost învins în debutul partidei chiar de un coleg, vicecampionul mondial Theo Hernandez, cu un autogol încă din minutul 3. Baschirotto a înscris pentru 2-0 în minutul 23.

Totuşi, milanezii au revenit şi au egalat în repriza secundă, prin Rafa Leao, în minutul 58, şi fundaşul Calabria, în minutul 70.

Italienii au luat foc după un nou meci dezamăgitor al lui Tătăruşanu: ”Nu poate fi nici măcar portar la un bloc cu apartamente”

Ciprian Tătăruşanu, titularizat pentru a 11-a oară în această ediţie de campionat, a avut modestă, primind calificativul 5,5 din partea celor de la Goal, care l-a caracterizat astfel:

”Nu face greşeli mari, dar lipseşte conceptul de ”securitate”. Nu o dă mai departe, nu poate: nevinovat de avantajul lui Lecce, târziu la lovitura de cap a lui Baschirotto”.

Doar Saelemaekers (5), Kalulu (4,5) şi Theo Hernandez (4) au avut note mai mici decât portarul român, conform sursei citate.

Tătăruşanu a fost aspru criticat în mediul online, de ultraşii lui Milan, care l-au găsit vinovat pentru al doilea gol încasat de echipa lor favorită.

”Tătăruşaunu nu poate fi nici măcar portar la un bloc cu apartamente. E de nevăzut! Doamne fereşte. Este inacceptabil să ai un portar care îşi trage mâinile în loc să intervină”, a comentat un internaut.

”Pentru mine, Tătăruşanu este de vină. Portarul trebuie să aibă idei şi să conducă apărarea Nu face nimic, la naiba! Abia intervine când arunci în el”, a scris un alt fan milanez.

”Tătăruşanu îmi aduce aminte de Peter Schmeichel. Se aruncă peste tot, dar nu îţi dă încredere şi ia goluri pe care un portar de top nu le-ar lua. Lăsaţi-l să lucreze ca şi actor”, a transmis un alt ultras al lui AC Milan.

AC Milan este pe locul al doilea în Serie A, cu 38 de puncte. Lecce se află pe poziţia a 12-a, cu 20 de puncte.

Afla mai multe despre: ac milanserie a 

viewscnt
Articole similare