Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | O nouă surpriză uriaşă în Premier League. Echipa fostului jucător de la CFR Cluj a umilit-o pe Liverpool. Welbeck, gol spectaculos

VIDEO | O nouă surpriză uriaşă în Premier League. Echipa fostului jucător de la CFR Cluj a umilit-o pe Liverpool. Welbeck, gol spectaculos

Premier League

Comentarii

Brighton a făcut un meci spectaculos în Premier League contra lui Liverpool şi a oferit una dintre cele mai mari surprize ale începutului de an 2023 din prima ligă din Anglia, învingând-o la scor de neprezentare pe formaţia lui Jurgen Klopp.

VIDEO | O nouă surpriză uriaşă în Premier League. Echipa fostului jucător al lui CFR Cluj a umilit-o pe Liverpool. Welbeck, gol spectaculos

Într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Premier League, pe Amex Stadium, Brighton a confirmat că este una din revelaţiile actualei ediţii de campionat.

Formaţia antrenată de Roberto de Zerbi, italianul care a jucat şi la CFR Cluj, a învins categoric pe FC Liverpool, cu 3-0, o nouă surpriză uriaşă după revenirea senzaţională a lui Manchester United.

Prima repriză s-a încheiat cu un scor alb, 0-0, deşi gazdele au cerut un penalty, refuzat de VAR.

În repriza secundă, însă, Solly March a rezolvat problema câştigătoarei în numai şase minute, cu două goluri înscrise în minutele 47 şi 53.

Tot Solly March a fost şi la originea golului al treilea, înscris spectaculos de Danny Welbeck, în minutul 81.

Cu această victorie, Brighton a adunat 30 de puncte şi se află pe locul 7 în Premier League, în timp ce Liverpool a căzut pe locul 8, cu 28 de puncte.

Afla mai multe despre: liverpoolpremier league 

viewscnt
Articole similare