Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Rashford a fost în ofsaid”. Pep Guardiola, reacţie vehementă după Manchester United - Manchester City 2-1: ”Am câştigat destule”

VIDEO | ”Rashford a fost în ofsaid”. Pep Guardiola, reacţie vehementă după Manchester United - Manchester City 2-1: ”Am câştigat destule”

Premier League

Comentarii

Pep Guardiola (51 de ani) a tras concluziile după eşecul suferit de echipa sa în Derby of Manchester. Tehnicianul catalan a reclamat arbitrajul de la faza prin care Manchester United a revenit în meci, la golul marcat de portughezul Bruno Fernandes.

Manchester City a pierdut derby-ul oraşului cu Manchester United, scor 1-2, în etapa a 20-a din Premier League.

City a deschis scorul în minutul 60, prin Grealish, însă United a revenit uluitor şi s-a impus prin reuşitele lui Fernandes ('79) şi Rashford ('82).

Guardiola, reacţie vehementă după Manchester United - Manchester City 2-1: ”Nu putem câştiga. Am câştigat destule”

La finalul meciului, Pep Guardiola a fost extrem de supărat pe arbitraj şi a reclamat faza golului egalizator reuşit de Bruno Fernandes.

Managerul spaniol a acuzat faptul că Marcus Rashford a fost în ofsaid şi a influenţat în mod voit faza, aspect ce i-a derutat pe fundaşii lui Manchester City.

Însă, în timpul meciului, la momentul respectiv, faza în cauză a fost analizată mai multe minute în camera VAR, care au decis să valideze reuşita mijlocaşului portughez.

”Rashford a fost în ofsaid, Bruno nu a fost. Rashford a intervenit, i-a derutat pe jucătorii noştri, pe portar.

Nu mă interesează de Premier League sau de Cupa Ligii Angliei, nu putem câştiga. Am câştigat destule”, a declarat Guardiola, după meci.

 

În clasamentul din Premier League, United a urcat pe 3, cu 38 de puncte, iar City este pe 2, cu 39 de puncte.

Lider este Arsenal, cu 44 de puncte, şi care joacă, duminică, în deplasare, cu Tottenham.

Afla mai multe despre: guardiolamanchester citypremier league 

viewscnt
Articole similare