Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă pierde cu Arsenal, va fi demis”. Conte, în pericol să plece de la Tottenham. Un atacant cu peste 150 de meciuri în Premier League a făcut dezvăluirea

”Dacă pierde cu Arsenal, va fi demis”. Conte, în pericol să plece de la Tottenham. Un atacant cu peste 150 de meciuri în Premier League a făcut dezvăluirea

Premier League

Comentarii

Troy Deeney este de părere că, meciul dintre Tottenham şi Arsenal ar putea fi ultimul pentru Antonio Conte, pe banca lui Spurs.

Tottenham se află la 11 puncte în spatele marei rivale Arsenal, iar în ultimii ani, ”The Lilywhites” au decăzut considerabil, în raport cu ”Tunarii”.

Tottenham a câştigat doar două, dintre cele patru partide de la reluarea campionatului, şi se află pe locul 5 în Premier League.

”Victoria este obligatorie”

”Au pierdut mult teren (n.r Tottenham) în faţa lui Arsenal. Nu doar că au nevoie de performanţă, dar victoria cu Arsenal este obligatorie. Există deja multă frustrare şi dezamăgire, iar în cazul unei înfrângeri, ce se va întâmpla?

Nu cred că îşi vor reveni pentru restul sezonului. Conte este o persoană emotivă.  O înfrângere în derby ar putea fi fatală pentru un antrenor, care se zbate să aducă echipa pe locurile de Champions League, ceea ce este îngrijorător”, a declarat Troy Deeney, pentru TheSun

Antonio Conte este antrenorul lui Tottenham din noiembrie 2021. Pe banca londonezilor, italianul a obţinut 35 de victorii, 17 înfrângeri şi 10 remize.

 

Afla mai multe despre: contespurs 

viewscnt
Articole similare