Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conducerea clubului Everton nu va fi prezentă la meciul cu Southampton din cauza unor "ameninţări reale privind siguranţa"

Conducerea clubului Everton nu va fi prezentă la meciul cu Southampton din cauza unor "ameninţări reale privind siguranţa"

Premier League

Comentarii

Membrii Consiliul de Administraţie al clubului Everton nu vor participa la meciul de sâmbătă, din Premier League, cu Southampton, din cauza unei „ameninţări reale şi credibile la adresa siguranţei lor”, relatează BBC.

Clubul a spus că directorii au fost sfătuiţi să nu meargă pe arena Goodison Park în urma „corespondenţei răuvoitoare şi inacceptabil de ameninţătoare".

Grupurile de fani ai echipei Everton plănuiesc să protesteze la meciul de la ora 17.00, după înfrângerea de săptămâna trecută, scor 4-1, pe teren propriu, cu Brighton.

„Este o decizie fără precedent”, a spus un purtător de cuvânt al clubului.

„Niciodată până acum întregul nostru consiliu de administraţie nu a primit ordin să nu participe la un meci din motive de siguranţă.”

Clubul Everton a anunţat că au existat „incidente din ce în ce mai mari de comportament antisocial, inclusiv agresiune fizică ţintită” la meciurile recente de acasă.

Preşedintele Bill Kenwright, directorul executiv Denise Barrett-Baxendale, Directorul Financiar şi pentru Strategie, Grant Ingles, şi directorul non-executiv Graeme Sharp au acceptat "fără tragere de inimă rezultatul evaluării siguranţei efectuate de consilierii de securitate".

Everton este pe locul 18 în clasament, nu a câştigat niciun meci din ultimele opt şi a fost eliminată din ambele Cupa Angliei şi Cupa Ligii Angliei.

Toffees au scăpat de la retrogradare sezonul trecut şi au coborât în ultimele trei după eşecul cu Brighton.

Luna aceasta, Forumul Fanilor Everton a transis o scrisoare deschisă proprietarului Farhad Moshiri, cerând „schimbări radicale la nivel de bancă tehnică, conducere şi directori executivi”.

Ca răspuns la scrisoare, Moshiri a spus că are încredere în managerul Frank Lampard şi în directorii executivi.

Afla mai multe despre: everton 

viewscnt
Articole similare