Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | "Acord". Messi semnează! Şi-a decis viitorul după Cupa Mondială

BREAKING | "Acord". Messi semnează! Şi-a decis viitorul după Cupa Mondială

Lionel Messi

Comentarii

Leo Messi (35 de ani) şi PSG au un "acord de principiu" în privinţa prelungirii contractului scadent în vara lui 2023.

"Acord de principiu" între Leo Messi şi PSG pentru a extinde "mariajul" început, gratis, în 2021 dincolo de 2023, când e setată să expiră actuala înţelegere dintre părţi.

"Acord de principiu". Messi, cu mutarea în linie dreaptă! Ce se întâmplă cu campionul mondial

Ajuns gratis la Paris în vara lui 2021, de la Barcelona, care nu i-a putut prelungit contractul, Leo Messi va rămâne la PSG până în vara lui 2024. Actuala înţelegere dintre PSG şi Messi expiră în vară, pe 30 iunie 2023, dar părţile s-au înţeles pentru a continua împreună.

Potrivit jurnalistului Gaston Edul, de la TyC Sports, Leo Messi şi PSG au un "acord de principiu" pentru prelungirea contractului până în 2024. Înţelegerea dintre părţi a fost anunţată încă de acum câteva săptămâni, după ce Messi a cucerit Cupa Mondială, dar mai erau detalii de pus la punct.

Ca să rămână la PSG, Messi a refuzat oferte de la Inter Miami, din MLS, dar şi un mega-contract din Arabia Saudită, de la Al Hilal, care a vrut să rivalizeze cu Al Nassr, care l-a luat pe Cristiano Ronaldo.

Leo Messi vrea să rămână în cea mai bună formă sportivă pentru Copa America 2024, competiţie care va organizată în Ecuador şi la care Argentina va merge din postura de deţinătoare a trofeului cucerit în 2021.

Messi are un sezon bun la PSG: a marcat de 13 ori şi a livrat 14 pase de gol în 20 de meciuri din toate competiţiile.

Afla mai multe despre: leo messicontractpsgprelungiremessiparis 

viewscnt
Articole similare