Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, ofertă de două milioane € pentru un jucător. Vochin, uimit: ”Să fie acel mic Messi care a aterizat aici?”

Gigi Becali, ofertă de două milioane € pentru un jucător. Vochin, uimit: ”Să fie acel mic Messi care a aterizat aici?”

Superliga

Comentarii

Andrei Vochin spune că Gigi Becali ar risca să plătească două milioane de euro pentru un jucător care n-a arătat prea multă constanţă.

Gigi Becali continuă să facă transferuri la FCSB, în ciuda faptului că a anunţat din nou că nu va mai cheltui banii pentru aducerea de jucători.

FCSB l-a luat pe Deian Sorescu, sub formă de împrumut, dar Gigi Becali nu se mulţumeşte cu atât şi vrea să-l transfere pe unul dintre cei mai talentaţi mijlocaşi din Liga 1.

Andrei Vochin, despre oferta de două milioane de euro făcută de Gigi Becali: ”Bani foarte buni”

Adrian Mititelu a rescunoscut că a primit de la Gigi Becali o ofertă pentru Juan Bauza care depăşeşte preţul plătit pentru transferul Andrea Compagno, adică 1,5 milioane de euro.

Andrei Vochin este de părere că sunt foarte mulţi bani pentru un jucător ca Bauza, care, deşi a arătat că are calităţi, are foarte multe fluctuaţii:

”Dacă sunt două milioane (n.r. euro), sunt bani foarte buni pentru fotbalul românesc. Jucător de 28 de ani... bună ofertă, foarte bună ofertă pentru Craiova. Nu-i facem noi socotelile domnului Mititelu.

Dacă face Bauza două meciuri, în două săptămâni de mâine încolo, legate, perioada de transferuri este până la sfârşit de februarie... Eu cred că Craiovei îi lipseşte mai mult Compagno decât îi va lipsi, la o adică, Bauza.

(Despre faptul că Bauza a ajuns în mai întâi în Liga 2 din România) Chiar să se fi înşelat atât de multă lume şi Bauza să fie acel mic Messi care a aterizat aici, pe plaiurile Ciucului?

Spre deosebire de Compagno, el a arătat fluctuaţii. Câteva meciuri bune... cădere sau accidentare... că şi accidentarea face parte din acest carusel”, a comentat Andrei Vochin la Orange Sport.

Adrian Mititelu, despre oferta lui Gigi Becali pentru Bauza: ”E foarte generoasă”

Patronul lui FC U Craiova a recunoscut o ofertă de la FCSB pentru Juan Bauza. Mititelu susţine că Gigi Becali este dispus să plătească mai mult decât a achitat pentru Compagno, pe care l-a luat cu 1,5 milioane de euro.

Cu toate acestea, Adrian Mititelu subliniază că nu vrea să-l lase să se transfere pentru această sumă:

”Bauza are o ofertă din România şi întrebări foarte multe de afară, dar numai întrebări. Oferta din România nu poate fi acceptată, deşi e foarte generoasă. Da, de la FCSB.

E mai mare decât cea pentru Compagno, dar nu o pot accepta indiferent de ce sumă mi-ar da. E vorba de efectul psihologic asupra echipei şi a suporterilor.

Sincer, preţul pentru Bauza e preţul comunicat. Afară merge de la 4 milioane în sus. 4-5 milioane sper să iau pe el”, a spus Adrian Mititelu.

În vârstă de 26 de ani, Juan Bauza a ajuns în România în februarie 2020, când a semnat cu Csikszereda, după ce s-a despărţit de CA Colon (Argentina).

În vara lui 2021, mijlocaşul argentinian a fost cumpărat de FC U Craiova şi de atunci a avut evoluţii tot mai apreciate.

Afla mai multe despre: vochin 

viewscnt
Articole similare