Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am o ofertă pentru el de la FCSB mai bună decât cea pentru Compagno”. Adrian Mititelu, de neclintit în faţa banilor. Despre ce jucător este vorba

”Am o ofertă pentru el de la FCSB mai bună decât cea pentru Compagno”.  Adrian Mititelu, de neclintit în faţa banilor. Despre ce jucător este vorba

Superliga

Comentarii

Juan Bauza ar putea ajunge la FCSB.

Anunţul a fost făcut de patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu.

Finanţatorul alb-albaştrilor a dezvăluit că, FCSB le-ar oferi oltenilor o sumă mai mare de bani pentru argentinianul Bauza, decât cea oferită pentru Andrea Compagno.

În vară, FCSB l-a cumpărat pe italian cu suma de 1.500.000 de euro.

”Este vorba de efectul psihologic” 

"Bauza are o ofertă din România şi întrebări foarte multe de afară, dar numai întrebări. Oferta din România nu poate fi acceptată, deşi e foarte generoasă. Da, de la FCSB. E mai mare decât cea pentru Compagno, dar nu o pot accepta indiferent de ce sumă mi-ar da. E vorba de efectul psihologic asupra echipei şi a suporterilor.

Acea clauză de reziliere pentru Bauza am pus-o de frică. N-avea nicio clauză înainte. Cu fotbaliştii care nu au clauză sunt interpretabile lucrurile. Sincer, preţul pentru Bauza e preţul comunicat. Afară merge de la 4 milioane în sus. 4-5 milioane sper să iau pe el.

În vară erau două echipe din Emirate care îl doreau foarte mult, dar le-am spus că nu îl vând. Apoi a venit acea accidentare cu FCSB. În iarnă n-a făcut nimeni nicio ofertă pentru el, doar mai întreabă despre el", a delcarat Adrian Mititelu.

Juan Bauza a marcat un gol şi a livrat patru pase decisive pentru FCU  Craiova în acest sezon. În vârstă de 26 de ani, Bauza este cotat de Transfermarkt la 700.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: fcsbfcu craiova 

viewscnt
Articole similare