Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Lumea va spune că a retrogradat cu Mioveni şi că nu a luat titlul cu FCSB”. Primele impresii după numirea lui Nicolae Dică: ”Merită să te înhami” | EXCLUSIV

”Lumea va spune că a retrogradat cu Mioveni şi că nu a luat titlul cu FCSB”. Primele impresii după numirea lui Nicolae Dică: ”Merită să te înhami” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) este noul antrenor al celor de la CS Mioveni, iar Basarab Panduru şi Andrei Vochin au comentat această nouă alegere pe care a făcut-o în carieră fostul antrenor principal al FCSB-ului şi secund al naţionalei.

Primele impresii după numirea lui Nicolae Dică | EXCLUSIV

Liber de contract după demisia de la FCSB, Nicolae Dică a revenit aproape de casă, dar nu la Piteşti, ci la Mioveni.

Astăzi a fost prezentat deja oficial şi a oferit primele reacţii după numire, iar obiectivul este evitarea retrogradări.

CS Mioveni este pe ultimul loc în Superligă, cu nouă puncte după 21 de meciuri disputate.

Basarab Panduru a analizat această alegere pe care a făcut-o Dică după episodul FCSB.

”Eşti antrenor, merită să te înhami. Dacă ai fi avut alte echipe, ai fi ajuns, altfel, la Liga 2, altfel, stăteai până la vară. Dacă eşti antrenor, trebuie să te duci să antrenezi. Nu cred că poate să-i cadă nimic, vreo stea sau ceva, dacă retrogradează.

Nu cred că mai crede nimeni că se mai poate salva. Poate să facă ceva cum a făcut Petrea (n.r. la Chindia), dar trebuie să câştige câteva meciuri. Dacă stătea până la vară, nu cred că era bine pentru el”, a declarat fostul mijlocaş, la Orange Sport.

Colegul de studio, Andrei Vochin, a împărtăşit opinia lui Basarab Panduru.

”E ca la cazino. La Mioveni, cota e mare pentru a evita retrogradarea. Spre deosebire de Chindia, are şi probleme financiare.

El are numai de câştigat acum. Orice loc mai sus (n.r. decât ultimul) e un bonus. Doar că după ce vom uita sezonul acesta, peste un an, doi, o să spună lumea că a retrogradat cu Mioveni şi că nu a luat titlul cu FCSB”, a adăugat Vochin.

La prezentarea oficială, conştient că are o misiune dificilă de a evita retrogradarea, Nicolae Dică a amintit şi că Mircea Lucescu, cel mai titrat antrenor român, are o retrogradare la începutul carierei, pe vremea în care acesta o pregătea pe Corvinul Hunedoara.

Are dreptate cu Mircea Lucescu, numai că nu spune că are şi vreo 25 de trofee câştigate. Adică de ce îi băgăm în aceeaşi oală. El cred că se aşteaptă să îi aducă ceva jucători (n.r. la Mioveni). E bună venirea lui Bogdan Rusu. Aşa o să joace, ofensiv”, a conchis Panduru.

Afla mai multe despre: nicolae dicamioveni 

viewscnt
Articole similare