You are here:

Cum va fi Cristi Săpunaru ca antrenor: ”E un altfel de caracter”. Dezvăluire despre viitorul căpitanului de la Rapid | EXCLUSIV

Cum va fi Cristi Săpunaru ca antrenor: ”E un altfel de caracter”. Dezvăluire despre viitorul căpitanului de la Rapid | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Cristi Săpunaru (38 de ani) se apropie de momentul retragerii din activitatea de jucător de fotbal şi îşi doreşte să devină antrenor. Un coechipier de-al său de la Rapid a dezvăluit cum l-ar vedea pe actualul căpitan al giuleştenilor în postura de tehnician.

Cristi Săpunaru este unul dintre cei mai importanţi şi constanţi jucători din campionatul intern, dar este pe finalul carierei.

Cu un CV impresionat ca jucător, inclusiv cu trofee europene, fiind câştigător de Europa League cu Porto, în 2011, actualul fundaş de la Rapid vrea să o ia pe calea antrenoratului odată ce îşi agaţă ghetele în cui.

Iar în acest sens, face deja primii paşi pentru a deveni antrenor. Ca mulţi alţii din România, Săpunaru a ales să studieze în Republica Moldova, acolo unde şi-a luat canetul de antrenor.

Acum se află în etapa în care aşteaptă să înceapă cursurile pentru licenţa A şi apoi pentru PRO.

Dar şeful Şcolii Federale de Antrenori, Lucian Burchel, susţine că acel carnet de antrenor luat în Republica Moldova nu este echivalat în România. Drept urmare, un antrenor care şi-a făcut studiile în ţara vecină nu are voie să profeseze la fotbalul românesc.

Această situaţie l-a iritat pe Cristi Săpunaru, care a avut o reacţie categorică şi este decis să meargă în instanţă dacă i se va interzice să profeseze în România.

Cum va fi Cristi Săpunaru ca antrenor: ”E un altfel de caracter”. Dezvăluire despre viitorul căpitanului de la Rapid | EXCLUSIV

Unul dintre colegii de la Rapid ai veteranului fundaş central, Alex Ioniţă, a vorbit şi el despre cum îl vede pe viitorul antrenor Cristi Săpunaru.

Jucătorul de 28 de ani consideră că actualul căpitan al giuleştenilor va avea succes în noua meserie pe care o va practica, mai ales datorită caracterului pe care îl are ”stâlpul” defensivei Rapidului.

”(n.r. despre Săpunaru ca viitor antrenor) Săpunaru are toate şansele, pentru că e un altfel de caracter. Eu, de fel, sunt mai retras şi mai liniştit”, a declarat Ioniţă, pentru Orange Sport, direct din cantonamentul din Antalya.

Ajuns la 38 de ani, Cristi Săpunaru încă nu se gândeşte la retragere şi chiar a glumit pe acest subiect.

El ajuns la Rapid în 2021, iar în actualul sezon a evoluat în 22 de partide, în toate competiţiile, şi a reuşit să livreze trei goluri şi două pase decisive.

Afla mai multe despre: sapunarurapid 

viewscnt
Articole similare