Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, "ofertă importantă" pentru starul din Liga 1. Anunţul momentului după transferul lui Sorescu

Becali, "ofertă importantă" pentru starul din Liga 1. Anunţul momentului după transferul lui Sorescu

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a făcut o ofertă importantă" pentru transferul lui Juan Bauza (26 de ani). Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a dezvăluit că FCSB e interesată de serviciile lui Bauza, dar a spus că nu se pune problema ca argentinianul să ajungă la "roş-albaştri".

Deşi a anunţat că nu mai e dispus să cheltuie foarte mulţi bani pentru transferuri, Gigi Becali a acontat pentru FCSB serviciile lui Deian Sorescu şi a făcut "o ofertă importantă" pentru Juan Bauză. Adrian Mititelu, omul de afaceri patron al FCU Craiova, a dezvăluit interesul "roş-albaştrilor" pentru jucătorul argentinian.

Gigi Becali, "ofertă importantă" pentru starul unei echipe din Liga 1. Răspunsul primit la negocieri

FCSB şi Rakow au bătut palma pentru trecerea lui Deian Sorescu sub formă de împrumut la formaţia din Bucureşti. În afara lui Sorescu, se pare că interesul lui Gigi Becali pentru Juan Bauza rămas intact, din vara lui 2022 până în prezent.

Astfel, omul de afaceri din Pipera a făcut "o ofertă importantă" pentru starul argentinian de la FCU Craiova, dar Adrian Mititelu nici nu a vrut să audă. Omologul lui Becali de la Craiova a spus că "nu se pune problema" ca Bauza să semneze cu FCSB.

Adrian Mititelu a dezvăluit că echipele din străinătate s-au speriat de preţul setat lui Juan Bauza.

„Nu am nicio ofertă din afara ţării, decât întrebări. ‘Domne, cât costă Bauza?’. După aia: ‘Pa, la revedere!’ Dar, în schimb, există o echipă din România care-l doreşte, dar nu se pune problema să plece de acolo. Nu se poate. (n.r.: Vă referiţi la FCSB?) Nu comentez. Nu zic eu nimic. Vreau să se bucure suporterii lui FCU, nu ai FCSB-ului de Bauza. Deşi e o ofertă importantă, mă gândesc şi la suporterii noştri care au fost chinuiţi, asupriţi. Că pleacă afară e altceva. Şi aşa i-am îmbolnăvit cu Compagno, dacă îi îmbolnăvesc şi cu Bauza... La vară sunt şanse mari să plece afară. Dincolo de bani există mândrie, orgolii”, a spus Adrian Mititelu, la Pro Arena.

Juan Bauza a marcat un gol şi a livrat patru pase de gol în 18 meciuri din toate competiţiile sezonului, în care a strâns 1.498 de minute în tricoul oltenilor de la FCU Craiova.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Juan Bauza în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: juan bauza transfer fcsbgigi becali oferta juan bauzagigi becali transfer juan bauzafcsb oferta juan bauza 

viewscnt
Articole similare