Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Deian Sorescu a fost transferat de FCSB. Prima reacţie a lui Giovanni Becali

ALERTĂ | Deian Sorescu a fost transferat de FCSB. Prima reacţie a lui Giovanni Becali

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a ajuns la un acord pentru transferul lui Deian Sorescu la FCSB.

Telenovela transferului lui Deian Sorescu la FCSB a ajuns la final, cu o veste bună pentru suporterii echipei.

Gigi Becali şi cei de la Rakow au ajuns la un acord pentru transferul jucătorului în vârstă de 25 de ani.

„Cluburile FCSB şi Rakow s-au înţeles pentru transferul lui Deian Sorescu. Se aşteaptă doar perfectarea actelor”, a declarat Giovanni Becali pentru Fanatik.

FCSB l-a transferat pe Deian Sorescu: împrumut, plus opţiune pentru un transfer definitiv

Din informaţiile Orange Sport, şefii FCSB-ului şi cei ai lui Rakow au picat de acord asupra unui obstacol ce ţinea de forma de transfer.

Gigi Becali dorea să-l transfere pe Deian Sorescu, sub formă de împrumut, până în vară. În cazul în care FCSB ar fi luat titlul, Sorescu ar fi fost transferat definitiv. În acelaşi timp, Gigi Becali a transmis că va plăti integral salariul pe care Deian Sorescu îl avea la Rakow.

Pe de altă parte, polonezii erau de acord să-l lase pe Deian Sorescu la FCSB până în vară, cu opţiune de transfer definitiv, dar Rakow a cerut şi o sumă de bani pentru împrumut. Lucru pe care Gigi Becali l-a refuzat. Până la urmă, cele două părţi au ajuns la o înţelegere.

Deian Sorescu va fi împrumutat astfel până în vară, când FCSB poate activa clauza pentru un transfer definitiv, clauză care s-ar ridica la aproximativ 800.000 de euro.

Basarab Panduru i-a găsit şi postul lui Deian Sorescu la FCSB

Basarab Panduru a vorbit despre cum ar putea Deian Sorescu să ajute FCSB-ul. Expertul Orange Sport susţine că-l vede foarte util pentru banda dreaptă:

”Îl vedeam la FCSB, fundaş dreapta, da. Mi se părea că e o echipă care poate să joace cu fudnaşi laterali care sa rupă toată banda aia. Un inter să intre din interior, iar el să facă banda.

Îl vedeam. La naţională a jucat ba în dreapta, ba în stânga, iar la Dinamo la fel parcă. Mi-a plăcut de el, era un jucător bun, mai ales pentru campionatul nostru”, a spus Basarab Panduru pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: sorescu 

viewscnt
Articole similare