Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

400.000 de euro, oferta lui U Craiova pentru un jucător foarte interesant. Clubul a recunoscut propunerea: ”Sunt lucruri care nu-mi convin”

400.000 de euro, oferta lui U Craiova pentru un jucător foarte interesant. Clubul a recunoscut propunerea: ”Sunt lucruri care nu-mi convin”galerie foto

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a făcut o ofertă de 400.000 de euro pentru un jucător din naţionala României.

Cu un antrenor nou, Eugen Neagoe, Universitatea Craiova îşi face calculele pentru a doua parte a sezonului.

Oltenii îşi doresc să-şi întărească lotul în această iarnă şi au făcut o ofertă pentru unul dintre cei mai interesanţi jucători din Superliga.

U Craiova a făcut o ofertă pentru Raul Opruţ. Reacţia lui Marius Măldărăşanu

În această iarnă, Universitatea Craiova a trimis o ofertă pentru Raul Opruţ, de la Hermannstadt.

În vârstă de 25 de ani, el a intrat în circuitul echipei naţionale şi este unul dintre cei mai buni fundaţi stânga din Superliga.

Însă oferta n-a fost pe placul celor de la FC Hermannstadt. Marius Măldărăşanu a dezvăluit că a fost vorba despre 400.000 de euro, pe care cei de la Craiova au vrut să-i plătească în două tranşe.

Măldărăşanu spune că nu este de acord ca şefii lui Hermannstadt să vândă în această iarnă vreun jucător important, mai ales că echipa îşi doreşte să prindă play-off-ul:

”Sunt lucruri care mie nu-mi convin pentru că... cel puţin nu-mi doresc ca jucătorii să le plece mintea în altă parte. Şi atunci nu mai sunt 100% cu noi.

Nici oferta Craiovei pentur Opruţ, de 600.000, nu este adevărată sub nicio formă. Noi ştim de de 200+200.000 (n.r. euro), dar nu este treaba mea. Până la urmă nu contează.

Nu putem să-l dăm pe Raul acum [...] Dacă la un moment dat o să fie ceva wow şi pentru unii, şi pentru alţii, poate vor pleca, dar trebuie să fim şi noi acoperiţi”, a spus Marius Măldărăşanu.

FC Hermannstadt este în prezent pe locul 9 în clasament, cu 24 de puncte, la 8 lungimi de primul loc de play-off, dar a primit o penalizare de 9 puncte din cauza datoriilor. Sibienii au făcut însă plângere la TAS şi sunt şanse să primească punctele înapoi.

Raul Opruţ a comentat şi el oferta de la Universitatea Craiova

Internaţionalul român a fost în amicale unul dintre cei mai buni jucători de la FC Hermannstadt. Raul Opruţ a recunoscut şi el oferta de la Craiova, dar spune că n-ar fi afectat dacă n-ar reuşi să plece în această iarnă.

Fundaşul în vârstă de 25 de ani spune că important pentru el este să aibă evoluţii foarte bune, astfel încât să fie chemat la naţională pentru meciurile din luna martie:

”Nu neapărat oferta de la Craiova m-a ambiţionat şi mai mult. Încerc să încep anul bine, încerc să dau tot ce e mai bun pentru că în martie vine calificările şi îmi doresc să fiu acolo.

(Te gândeşti mai mult la naţională decât la transfer?) Momentan mă gândesc la Hermannstadt mai mult decât la naţională, dar din februarie-martie vă daţi seama că o să încep să mă gândesc şi la naţională şi poate la şi transfer după.

(Nu ţi-e un pic ciudă că n-ai prins transferul la Craiova?) Nu pot să ştiu eu detaliile astea de bani, de ce s-a oferit, ce nu s-a oferit. Nu pot să zic că mi-e ciudă. Era o şansă pentru mine, dar consider că, dacă n-a fost să fie, va veni altceva mai bun.

Nu stau să-mi plâng de milă, încerc să muncesc din ce în ce mai mult, ca să vină o altă ofertă mult mai bună decât cea de la Craiova”, a declarat Raul Opruţ.

Pentru Raul Opruţ, FC Hermannstadt este prima echipă din România la care evoluează. El a început fotbalul la juniorii lui Chievo, în 2018 s-a transferat la Genoa, care mai departe l-a împrumutat la Albissola. În vara lui 2019, Raul Opruţ s-a transferat la FC Hermannstadt.

Afla mai multe despre: raul oprut 

viewscnt
Articole similare