Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a dat de gol Gigi Becali? Ce super transfer ar negocia în secret: ”Bănuiesc că are o ofertă de luat în seamă”. EXCLUSIV

S-a dat de gol Gigi Becali? Ce super transfer ar negocia în secret: ”Bănuiesc că are o ofertă de luat în seamă”. EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Andrei Vochin îl suspectează pe Gigi Becali că ar negocia un transfer important.

FCSB l-a transferat în această iarnă pe Deian Sorescu, jucător care a venit sub formă de împrumut de la Rakow.

Andrei Vochin este de părere că acest transfer vine pe un plan pe care îl are Gigi Becali şi nu exclude varianta în care acesta ar urma să facă un transfer important.

La ce transfer crede Andrei Vochin că ar putea lucra Gigi Becali

Gigi Becali şi-a îndeplinit obiectivul şi l-a transferat pe Deian Sorescu, jucător pe care l-a curtat şi în urmă cu un an, când era la Dinamo.

Patronul FCSB a oferit atunci 700.000 de euro, dar Rakow a făcut o propunere de 800.000 de euro, astfel că Sorescu a plecat în Polonia.

Însă acest transfer ar ascunde şi o altă intenţie a patronului, crede Andrei Vochin.

Deian Sorescu a fost transferat pe un post pe care FCSB îi are pe Andrei Cordea şi David Miculescu, doi dintre cei mai importanţi jucători din lotul lui Mihai Pintilii.

Andrei Vochin este însă de părere că Gigi Becali l-a transferat pe Deian Sorescu pentru a acoperi o eventuală plecare a lui Andrei Cordea, care a tot fost căutat în ultimele 6 luni:

”Eu bănuiesc că Andrei Cordea are o ofertă de luat în seamă. Adică cred că se gândesc la plecarea lui Cordea. Nu ştiu dacă şi Miculescu are ceva, dar cred că la Cordea există ceva.

E posibil ca la Cordea să fie. Şi atunci se pregătesc din timp, ”ia să vedem care este situaţia lui Sorescu”, a spus Andrei Vochin la Orange Sport.

Ultima ofertă pentru Andrei Cordea a venit de la Augsburg

În vârstă de 23 de ani, Andrei Cordea a fost în acest sezon unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB.

El a reuşit până acum 8 goluri şi 5 assistr-uri în 32 de apariţii, în toate competiţiile.

Meciurile bune l-au făcut un jucător interesant pentru mai multe echipe din străinătate. Printre ele ar fi Augsburg, care ar fi oferit 3 milioane de euro.

Însă nemţii s-ar fi lovit de condiţiile impuse de Gigi Becali, care vrea o sumă mult mai mare:

”Cu 3 milioane nu-l dau pe Cordea. Da, vreau mai mult. Vreau 5 milioane! Fără 5 milioane de euro nu pleacă”, a spus Gigi Becali pentru sport.ro.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare