Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, dezvăluiri despre situaţia transferului lui Andrei Cordea: ”Luna ianuarie e deschisă!” | EXCLUSIV

MM Stoica, dezvăluiri despre situaţia transferului lui Andrei Cordea: ”Luna ianuarie e deschisă!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a fost întrebat la Orange Sport despre situaţia transferului lui Andrei Cordea.

Andrei Cordea a fost unul dintre cei mai buni jucători ai FCSB-ului în acest sezon. Fotbalistul a avut evoluţii bune şi a fost decisiv în multe partide pentru echipa lui Gigi Becali. 

După plecarea lui Dică de la FCSB, forma jucătorului a scăzut şi a mai fost la fel de decisiv. Chiar Nicolae Dică l-a analizat pe fotbalist după ce a plecat de la echipă şi a spus că nu ştie exact ce se întâmplă cu el, deoarece în mandatul lui a jucat bine. 

Totuşi, în presă au apărut informaţii conform cărora Andrei Cordea ar fi fost dorit de o echipă din Germania. MM Stoica a fost întrebat despre acest subiect.

Oficialul FCSB susţine că până acum nu a primit nicio ofertă oficială pentru vreun jucător, dar recunoaşte că toată luna ianuarie este dechisă, deci există posibilitatea de a se concretiza vreo mutare. 

”Nu există nimic oficial pentru niciun jucător de la FCSB la momentul ăsta nimic. Nimic. Dar în campionatele serioase, perioada de transferuri se închide la sfârşitul lunii, deci luna ianuarie e deschisă”, a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

FCSB i-a găsit deja înlocuitor lui Cordea! MM Stoica a dezvăluit numele fotbalistului care îi ia locul după transfer

”(n.r. Cordea) Poate să fie înlocuit fără niciun fel de problemă, este David Miculescu. Are alte calităţi, dar care în opinia mea are o marjă de progresie imensă. E un jucător care îmi place foarte, foarte mult.

(n.r. nu ţi se pare că e indispensabil Cordea?) Nu mi se pare că e indispensabil niciun jucător care poate fi vândut pe o sumă care să ne asigure bugetul pe doi ani de zile fără niciun fel de problemă.

Şi cam aşa ne-ar asigura bugetul, pe doi ani de zile, discutând şi de sponsori, şi de drepturi de televizare şi aşa mai departe. Nu am nicio informaţie (n.r. de transfer), doar ce a zis Gigi.

Înainte avea problema că nu ajungea în careu, acum ajunge şi de asta a început să aibă cifre. Iar David în meciul în care a venit, a atacat bara a doua, o are din naştere asta.

Mie îmi place foarte mult. Nu are ce are Cordea, dar are alte calităţi. Atacanţii români nu stiu să lovească mingea cu capul iar el are asta”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-andrei cordea 

viewscnt
Articole similare