Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Panduru, idee pentru FCSB: "El nu poate deloc acolo?". Cărui jucător îi vede postul schimbat după venirea lui Sorescu

EXCLUSIV | Panduru, idee pentru FCSB: "El nu poate deloc acolo?". Cărui jucător îi vede postul schimbat după venirea lui Sorescu

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru (52 de ani) a lansat o idee pentru FCSB, după ce odată cu transferul lui Deian Sorescu posturile din atacul "roş-albaştrilor" s-au aglomerat.

Deian Sorescu a semnat cu FCSB şi a fost prezentat oficial după împrumutul cu opţiune de cumpărare de Rakow. Venirea lui Sorescu a aglomerat şi mai tare posturile din atac, deşi cel mai probabil la început acesta va juca fundaş dreapta în echipa lui Mihai Pintilii.

EXCLUSIV | Panduru, idee pentru FCSB: "El nu poate deloc acolo?". Cărui jucător îi vede postul schimbat după venirea lui Sorescu

Basarab Panduru a întrebat, în studioul Orange Sport, dacă nu cumva David Miculescu poate juca pe poziţia de mijlocaş central. Poreclit "Milinkovic-Savic" de Mihai Stoica, Miculescu a costat o avere, 1,7 milioane de euro, dar odată cu venirea lui Sorescu şi forma lui Cordea, dar şi prezenţa lui Omrani în echipă, postul acestuia ar putea fi schimbat.

"Pandi" îl vede pe Miculescu mijlocaş central, după ce a fost încercat vârf de atac şi mijlocaş dreapta la FCSB.

"Dar Miculescu inter nu poate deloc? Dacă l-ai încercat vârf de atac, l-ai văzut că nu prea ştie cu spatele, nu ştie. Tot în stânga, dreapta, trage el, unde a jucat el cel mai mult", a spus Basarab Panduru, în direct la emisiunea Sport Report, de la Orange Sport.

Gigi Becali a anunţat că nu-l mai scoate din echipă pe David Miculescu

David Miculescu i-a luat ochii lui Gigi Becali în finalul lui 2022, prin prestaţia din meciul cu CFR Cluj. Patronul FCSB a spus că, în 2023, Miculescu nu va mai lipsi din primul "11" al "roş-albaştrilor" şi a ameninţat un alt jucător, pe Andrei Cordea, pe care l-a arătat cu degetul pentru că a scăzut în prestaţii.

"Nu transfer nimic, unde să mai aduc? Nu am pe ce poziţii să mai aduc. Dacă revin Olaru şi Compagno, deja avem probleme cine să stea pe bară. Ori Cordea, ori Miculesc. Oricum, Miculescu nu va mai lipsi din echipa de start. Miculescu e fotbalist. Cordea poate să joace şi pe bancă, credeţi că banca nu-l cunoaşte pe Cordea?

Din păcate, aşa sunt jucătorii români. Aşa suntem noi. Coman are valoare mare de tot, pe Cordea, cum l-am lăudat, nu mai e foarte concentrat, se mulţumeşte cu puţin. Aşa sunt jucătorii noştri. Pe Coman trebuia deja să iau 30-40 de milioane de euro, trebuia să joace la marile cluburi ale Europei", a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Gigi Becali a plătit 1,7 milioane de euro pentru transferul lui David Miculescu de la UTA Arad la FCSB, echivalentul clauzei de reziliere.

Afla mai multe despre: david miculescupandurubasarab pandurupostmijlocas central 

viewscnt
Articole similare