Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Fanii îl numesc trădător”. Ce scrie presa din Polonia după ce Deian Sorescu a semnat cu FCSB

”Fanii îl numesc trădător”. Ce scrie presa din Polonia după ce Deian Sorescu a semnat cu FCSB

FCSB

Comentarii

Deian Sorescu (25 de ani) a fost transferat în urmă cu câteva zile la FCSB şi a debutat deja, într-un meci de pregătire.

Deian Sorescu la FCSB este cel mai răsunător transfer din această iarnă în SuperLiga. Fanii lui Dinamo au digerat cu greu însă această mutare. 

Sorescu a jucat duminică pentru prima oară în tricoul FCSB, iar apoi şi-a reamintit cum a fost dezbrăcat de ultraşii „câinilor” la ultima apariţie în tricoul roş-alb, la Mioveni, în decembrie 2021.

”Fanii îl numesc trădător”. Ce scrie presa din Polonia după ce Deian Sorescu a semnat cu FCSB

Presa din Polonia a scris despre cum este văzut fotbalistul în România, după ce a semnat cu FCSB, deşi în trecut a jucat la marea rivală, Dinamo.

  • În doar câteva ore de la postarea în care poza în tricoul FCSB, Deian Sorescu a primit foarte multe comentarii, majoritatea jigniri din partea suporterilor lui Dinamo.  ”Bine ti-au facut ăia cand ti-au dat tricoul jos. Mai purtai si banderola cu chipul lui Hîldan…”, ”Mare dinamovist! Ai mai avut şi banderola”, sunt câteva dintre comentariile primite de fostul fotbalist din Ştefan cel Mare. 

"Problemele pentru jucătorul care a căzut victima urii. Fanii îl numesc trădător. 'Mi-am făcut datoria exemplar la Dinamo, deci cred că merit mai mult respect. Nu am nimic să-mi reproşez', a afirmat Deian Sorescu. Fotbalistul român a plecat, sub formă de împrumut, de la Rakow a FCSB, eterna rival a lui Dinamo. Fanii foştii echipe nu pot accepta decizia lui Sorescu, pe care îl numesc 'trădător'.

Un val de ură s-a revărsat asupra lui Sorescu, iar fostul jucător al celor de la Rakow a rămas surprins de reacţia fanilor. Dinamo este marea rivală a FCSB-ului, iar suporterii fostei echipe nu pot digera faptul că acum Sorescu joacă pentru marele duşman. În trecut, Sorescu a fost unul dintre favoriţii fanilor lui Dinamo, dar acum este văzut ca un trădător.

Pe reţelele sociale este plin de comentarii negative şi de insulte. Sorescu se declară dezamăgit şi spune că nu se aştepta la o astfel de reacţie. El a povestit despre perioada grea petrecută la Dinamo, în care s-a sacrificat, deşi conducerea nu l-a tratat corespunzător. Susţine că nu i-a întors niciodată spatele clubului şi că i-a fost loial", scriu jurnaliştii de la sport.pl.

  • 1,5 milioane de euro valorează Deian Sorescu pe site-ul de specialitate Transfermarkt.com
  • 2 goluri şi 1 pasă decisivă a reuşit Sorescu în cele 19 meciuri jucate pentru Rakow în actuala stagiune, în toate competiţiile

Basarab Panduru a ”demascat” strategia la care a apelat Sorescu. Cum l-a dat de gol în direct: ”Băiat deştept” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: deian sorescufcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare