Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru a ”demascat” strategia la care a apelat Sorescu. Cum l-a dat de gol în direct: ”Băiat deştept” | EXCLUSIV

Basarab Panduru a ”demascat” strategia la care a apelat Sorescu. Cum l-a dat de gol în direct: ”Băiat deştept” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Deian Sorescu (25 de ani) a fost transferat în urmă cu câteva zile la FCSB şi a debutat deja, într-un meci de pregătire.

Basarab Panduru a ”demascat” strategia la care a apelat Sorescu. Cum l-a dat de gol în direct: ”E băiat deştept” | EXCLUSIV 

Fostul dinamovist a evoluat la noua sa echipă. FCSB a pierdut contra polonezilor de la Pogon Szczecin, scor 0-2, în primul meci amical disputat în cantonamentul din Turcia.

Fotbalistul de 25 de ani a explicat care e postul pe care se simte cel mai bine. Sorescu a dezvăluit că se simte bine pe postul de fundaş dreapta, moment în care Basarab Panduru a intervenit ironic: ”E băiat deştept!”. 

”Îl place mai mult pe postul de fundaş? Eu cred că e băiat deştept, ştie că acolo poate să joace... (n.r. râde) Vrea să joace extremă dreaptă, dar după stă să se gândească că este al treilea pe postul ăla. Şi după se gandeşte la postul de fundaş dreapta. E băiat deştept”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport. 

Nicolae Dică a aprobat ”ipoteza” lui Panduru şi a mărturisit: ”Cred că e realist”.

  • 1,5 milioane de euro valorează Deian Sorescu pe site-ul de specialitate Transfermarkt.com
  • 2 goluri şi 1 pasă decisivă a reuşit Sorescu în cele 19 meciuri jucate pentru Rakow în actuala stagiune, în toate competiţiile

”Pe ce post vrei să joci la FCSB?”. Deian Sorescu lămureşte dilema: ”Am vorbit cu antrenorul clar”

Fotbalistul de 25 de ani a explicat care e postul pe care se simte cel mai bine, dar şi că a fost aproape să se lase de fotbal în urmă cu cinci ani. 

”Cel mai important e să joc, asta e prioritar pentru mine. Asta a fost şi motivul plecării mele, unde mă va folosi mister acolo voi încerca să dau 100%. Sincer, mă simt fundaş mai mult pentru că vin cu faţa spre joc şi am mereu jocul în faţă şi am posibilitatea să iau decizia mai repede. Nu sunt un jucător să am jocul în spate. Am vorbit cu dânsul despre poziţie, joc, cum sunt”, a declarat Deian Sorescu.

Nicolae Dică a pus condiţii înainte de a semna cu CS Mioveni. Ce a cerut fostul antrenor de la FCSB | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: deian sorescufcsb 

viewscnt
Articole similare