Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică a pus condiţii înainte de a semna cu CS Mioveni. Ce a cerut fostul antrenor de la FCSB | EXCLUSIV

Nicolae Dică a pus condiţii înainte de a semna cu CS Mioveni. Ce a cerut fostul antrenor de la FCSB | EXCLUSIV

CS Mioveni

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) este noul antrenor de la CS Mioveni.

Nicolae Dică a pus condiţii pentru a semna cu CS Mioveni. Ce a cerut fostul antrenor de la FCSB

Liber de contract după demisia de la FCSB, Nicolae Dică a revenit aproape de casă, dar nu la Piteşti, ci la Mioveni. 

CS Mioveni e pe ultimul loc în Superligă, cu nouă puncte după 21 de meciuri disputate, iar Nicolae Dică a recunoscut că a avut nevoie de câteva garanţii, pentru a fi convins să semneze. 

  • În 2023, CS Mioveni joacă primul meci acasă cu Petrolul Ploieşti, pe 21 ianuarie, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

”Ce m-a convins? Insistenţa avută de conducători, pe urmă ce le-am spus că-mi doresc: jucătorii să fie plătiţi şi să aducem jucători. Când aducem 8-9 jucători, când avem 4-5 semnaţi atunci vin şi eu, dar şi când se virează banii către jucători, aşa le-am zis.

Anul acesta s-au făcut plăţi către club, le-au virat o parte dintre bani jucătorilor. Banii de la televiziuni i-au cesionat. Din promisiunile avute de la domnul primar se va încerca să-i aducă pe toţi la zi în februarie cu salariile”, a declarat Nicolae Dică la Orange Sport. 

CS Mioveni este cea mai slabă echipă din Liga 1. A câştigat un singur meci, iar după 21 de etape are doar 9 puncte, fiind la 10 lungimi în spatele următoarelor clasate, U Cluj şi UTA Arad.

Primul meci al lui CS Mioveni din acest an este programat sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 17:00, contra celor de la Petrolul Ploieşti.

Nicolae Dică a fost prezentat oficial la noua echipă, iar primarul i-a trasat obiectivul în Superligă. "Chiar dacă nimeni nu ne dă nicio şansă, noi vom încerca"

Afla mai multe despre: nicolae dica 

viewscnt
Articole similare